Accessoires

Triumph Accessoires

Wij zijn geobsedeerd door de uitdaging de beste motorfiets ter wereld te bouwen. Een nooit ophoudende jacht naar de motor die het beste in elke motorrijder naar boven weet te halen.

Daarom hebben wij een uitgebreide collectie aan accessoires ontwikkeld, waarmee u uw motorfiets helemaal naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Van styling tot vermogen, van bagage tot meer veiligheid, u vindt het allemaal in onze complete accessoire catalogus.  

U kunt met onze unieke configurator direct zien hoe uw accessoires het uiterlijk van uw motorfiets veranderen. 

Wanneer u nog twijfelt over de juiste accessoires kunt u een kijkje nemen bij een aantal mooie voorbeelden. Hier tonen wij een aantal speciale motorfietsen die zijn voorzien van onze accessoires.  Wanneer het bevalt wat u ziet, klikt u eenvoudig op 'configureren' en de betreffende motorfiets wordt automatisch voor u samengesteld.

Waar u ook voor kiest, alle Triumph-accessoires zijn tegelijkertijd met de motorfiets zelf ontwikkeld. Ze doorlopen zo samen een volledig test- en ontwikkelingsproces, waarmee wij de hoogste mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. Bekijk het nu zelf op de pagina Research & Development.

Vergeet bovendien niet dat u op de hoogte kunt blijven van het laatste Triumph accessoire-nieuws door te klikken op Productnieuws. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe accessoires voor uw motorfiets!

ACCESSOIRE NIEUWS

Zoeken naar nog meer rijplezier houdt voor ons ook in dat wij continu bezig zijn om onze collectie van accessoires uit te breiden en te verbeteren. Tot op het obsessieve af. Daarbij laten wij geen middel onbeproefd om u de hoogste kwaliteit te leveren, zoals u nu zelf kunt zien. Onze R&D afdeling staat nooit stil, bekijk het de laatste ontwikkelingen door op onderstaande afbeeldingen te klikken. In de configurator kunt u zelfs direct zien hoe de accessoires er op uw motorfiets uitzien.

Build my bike

Configurator

Zoeken per motor

Hier kunt u door de complete collectie van Triumph-accessoires bladeren en daarbij filteren op model, categorie en prijs, of de afzonderlijke accessoires in detail bekijken. U kunt met behulp van de configurator direct zien hoe elk accessoire er op uw motorfiets uitziet. Voor aankoop en meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met uw plaatselijke dealer.

  Zoeken