Skip to main content

Tiger 1200 XC- en XR-Expeditie-pakket

De nieuwe 1200 XC- en XR-lijn bestaat uit de meest geavanceerde Tigers ooit, speciaal gebouwd voor de zwaarste offroad-uitdagingen en avonturen op de weg. En zoals u kunt verwachten van een toonaangevende motor in zijn klasse, kunt u uw Tiger samenstellen met tientallen accessoires waarmee u uw bike helemaal afstemt op uw specifieke behoeften. 

Tiger 1200 Expeditie-pakket

Als u zo snel mogelijk onderweg wilt zijn, biedt het Tiger 1200 Expeditie-pakket ideale toermogelijkheden, comfort en stijl met een assortiment eersteklas bagagemogelijkheden waarmee u klaar bent om het avontuur tegemoet te gaan.Het Expeditie-pakket bestaat uit een exclusieve reeks speciaal ontworpen Tiger-accessoires: 2 x 37-liter zwarte Expeditie koffers van aluminium (inclusief montagebeugels), een topkoffer met rugsteun (inclusief montagesysteem) en een tankpad.

Zijkoffers – Elke stevig uitgevoerde, stijlvolle zwarte koffer is vervaardigd van 1,5 mm dik aluminium, met robuuste polymeerverstevigingen op de hoeken en verwijderbare, afsluitbare bovendeksels die te openen zijn met de contactsleutel voor optimaal gebruiksgemak.  De zijkoffers hebben elk een inhoud van 37 liter en kunnen worden belast tot 5 kg.

Topkoffer – Deze is uitgevoerd in zwart en aluminium van 1,5 mm dikte en dient als perfecte aanvulling op de Expeditie-zijkoffers. Deze topkoffer heeft een inhoud van 42 liter en er kan een complete integraalhelm in.  Het eenvoudige montagestysteem zorgt voor stevige bevestiging van de topkoffer, die zelf te openen is met de contactsleutel voor optimale veiligheid en gebruiksgemak.

Rugsteun op de topkoffer – Comfortabele rugsteun die eenvoudig op de gemonteerde topkoffer te bevestigen is voor extra comfort voor de bijrijder.

Tiger-tankpad – Duurzame en stijlvolle zelfklevende bescherming van Triumph die perfect is afgestemd op de tankvorm van uw Tiger 1200 om krassen van ritssluitingen en schuurplekken tijdens uw avontuurlijke tochten te voorkomen.

Het Expeditie-pakket is verreweg de beste manier om uw Tiger 1200 een perfecte start te verlenen, met een fantastische stevige bagageset met extra stijl en comfort.TIGER 1200-accessoires

Tiger-accessoires zijn speciaal ontworpen zodat u uw motor naar eigen inzicht kunt aanpassen, met een reeks stijlvolle toevoegingen voor meer mogelijkheden en comfort, hoe ver u uw grenzen ook wilt verleggen.

Bagage-accessoires – Er is een speciale reeks harde en flexibele bagage-accessoires ontworpen zodat motorrijders alles kunnen meenemen wat ze nodig hebben voor lange toerritten en avontuurlijke tochten.  Tot deze accessoires behoren zijkoffers en een topkoffer van aluminium, kunststof zijkoffers en topkoffer, een tanktas met Givi-”Quick” ontgrendelingsmechanisme, een zadeltas en waterdichte binnentassen.

Comfortaccessoires – Wanneer u vele kilometers op de weg en lange uren offroad doorbrengt, verdient u wel een beetje comfort. Velen hebben boven aan hun lijst de verwarmde handvatten staan (alleen voor XR-modellen), en zadelverwarming, nylon handkappen en een hoog toerscherm voor beter zicht wanneer de omstandigheden zwaar worden.

Functionele accessoires – Motorrijders zijn allemaal verschillend. Daarom kunnen motorfietsen het beste met accessoires aan persoonlijke behoeften worden aangepast.  Zwart gecoate valbeugels vormen een stijlvolle bescherming van stalen 22mm-buizen, terwijl de opvallende Arrow-uitlaatdemper van titanium en carbonfiber een extra gewichtsbesparing van 2,3 kg en een vermogenstoename van 3 pk oplevert.  Andere accessoires zijn bijvoorbeeld de carterbeschermer van aluminium, de radiateurbescherming en de koplampbescherming.

Al deze door Triumph goedgekeurde accessoires zijn speciaal ontworpen voor onze Tiger-modellen, zodat u verzekerd bent van het pure plezier van een ideale rijervaring.


DE NIEUWSTE GENERATIE TIGERS IS ER

En het avontuur wordt alleen maar groter.

Vraag een testrit aan