Helemaal in uw stijl... Bonneville Speedmaster-inspiratiesets

  Een nieuwe Britse klassieke custom die doordrenkt is van het karakter, de technologie en het ontwerp-DNA van de Bonneville, en een relaxte customstijl van een ongekend hoog niveau. Dit is de nieuwe Triumph Bonneville Speedmaster.

  De nieuwste uitbreiding van de familie van Modern Classics heeft de volledige, unieke Bonneville-combinatie van moderne functionaliteit en technologie met een tijdloze klassieke stijl, en is het ideale uitgangspunt waarmee u een Speedmaster kunt creëren die helemaal is afgestemd op uw rijstijl.

  Helemaal in uw stijl

  De Bonneville Speedmaster zit boordevol klassieke details, van de koplamp tot en met het achterwiel. De Speedmaster heeft een ontspannen rijstijl met een achterwaarts gebogen beach bar-stuur en voorwaarts geplaatste voetsteunen, die er samen zorgen voor een relaxte, comfortabele rijhouding. De karakteristieke vormgeving van de iconische klassieke Triumph-cruisers van de jaren '50 en '60 is terug te vinden in het koplamphuis, de tankbadges in vintagestijl, spaakwielen en de beugel op het achterspatbord, die allemaal bijdragen aan de iconische verschijning van de motorfiets.

  Maar net zoals iedere iconische Bonneville is de Speedmaster pas het begin van de reis. Uw persoonlijke touch maakt er pas een echt originele  motor van die helemaal in uw stijl is.

  Daarom kunt u kiezen uit meer dan 130 accessoires waarmee u uw Bonneville Speedmaster volledig aan uw stijl kunt aanpassen. En om het u nog gemakkelijker te maken om een Speedmaster met nog meer toercapaciteiten of met een minimalistisch Bobber-karakter te creëren, zijn er twee ongelooflijke inspiratiesets verkrijgbaar voor de nieuwe Bonneville Speedmaster.

  The Highway

  De ‘Highway’-inspiratieset geeft de motorfiets veel extra's die de toercapaciteiten van de Bonneville Speedmaster sterk verhogen met meer comfort en stijl voor lange reizen naar de horizon. De inspiratieset omvat Triumph's duurzame, waterafstotende koffers inclusief montagesets. Deze zijn vervaardigd van echt leer en zwart gewaxt katoen, ze bieden een bagageruimte van 27,6 liter en versterken daarnaast de klassieke stijl van uw motorfiets. Bescherming tegen de elementen wordt geboden in de vorm van een verstelbaar kleurloos toerscherm en een paar verchroomde valbeugels die passen bij de klassieke vormgeving en andere chroomdetails van de Bonneville Speedmaster.

  Comfort is belangrijk bij iedere rit, maar voor lange reizen wordt bij de Highway-set een zwart comfortabel rijderszadel geleverd met een bijpassend passagierszadel dat breder is dan het originele model. De verchroomde Triumph-passagiersrugsteun met bagagerek biedt nog meer comfort en bagageruimte, zodat de Bonneville Speedmaster u nog langer nog verder weg kan brengen. Compleet is de touringset dankzij de toevoeging van een gepolijste olietankdop, die subtiel bijdraagt aan de hoogwaardige details van deze motorfiets.

  The Maverick

  Als u wilt dat uw Bonneville Speedmaster een minimalistischer look met het rauwere postuur van een Bobber, is de 'Maverick'-inspiratieset de perfecte keuze voor u. Het rauwere postuur wordt verkregen met toevoeging van een platter, lager zwart stuur en met een set zwarte spruitstukdeksels en zwarte dubbelwandige uitlaatdempers die speciaal zijn ontworpen door Vance & Hines voor een herkenbaar uitlaatgeluid.

  De inspiratieset bevat ook een prachtig afgewerkt bruin doorgestikt eenpersoonszadel dat helemaal past bij de klassieke vormgeving van de Speedmaster. Verder omvat de set een zwart achterspatbord dat in de plaats komt van het originele passagierszadel, en een handsteunverwijderingsset om het achtereind van uw motor te stroomlijnen met het eenpersoonszadel.

  Een zwarte machinaal bewerkte olietankdop is de finishing touch voor de geminimaliseerde, slanke en afgetrainde stijl van deze nieuwe Britse klassieke custom. De nieuwe Britse klassieke custom, de Bonneville Speedmaster, is klaar om helemaal de uwe te worden.