TRIUMPH ORIGINELE ONDERDELEN

  Terwijl u uw Triumph berijdt en de motor onder u hoort brullen, wordt elk onderdeel van uw motorfiets blootgesteld aan zware belastingen en extreem hoge temperaturen. Triumph originele onderdelen zijn ontwikkeld om te kunnen omgaan met deze extremen.

  Op elk van onze meer dan 30.000 originele onderdelen ontvangt u 2 jaar* garantie met een onbeperkt kilometrage; ongeacht de leeftijd van uw motorfiets. Elk van deze onderdelen ondergaat dezelfde zware tests als onze motorfietsen. U ontvangt uitsluitend onderdelen die specifiek voor uw motorfiets zijn ontwikkeld, zodat u met een gerust gevoel kunt rijden zoals u dat wenst.

  *Zie de algemene voorwaarden.

  Servicedelen

  Er gebeurt van alles wanneer u op uw Triumph rijdt. Terwijl u uw hart ophaalt aan het machtige geluid en gevoel van uw motorfiets - hebben uw remblokken, bij kort periodiek gebruik, piektemperaturen van meer dan 600 ºC bereikt en na 10.000 kilometer heeft uw oliefilter meer dan 150.000 liter olie gefilterd.

  De kwaliteit van deze onderdelen is van grote invloed op de kwaliteit van uw rijbeleving. Servicedelen spelen een centrale rol in het gebruik van uw motorfiets, door het aanbevolen regelmatige onderhoud bent u ervan verzekerd dat alle onderdelen juist en veilig functioneren. Het is daarom van groot belang dat u originele Triumph-onderdelen aanschaft, aangezien dit de enige onderdelen zijn die specifiek voor uw motorfiets zijn ontwikkeld en getest.

  Door uw motorfiets regelmatig te laten onderhouden door uw plaatselijk, door Triumph erkend en getraind, onderhoudsbedrijf bent u ervan verzekerd dat, ondanks de belastingen waaraan uw motorfiets wordt blootgesteld, deze naar beste kunnen en op een zo veilig mogelijke manier blijft presteren. Zodat u volop kunt genieten van uw motorrit.

  Castrol

  In onze obsessieve hang naar kwaliteit beveelt Triumph Motorcycles Castrol aan als voorkeursleverancier voor smeermiddelen. Twee legendarische merken met een lange geschiedenis in de motorsport bundelen zo hun krachten.

  Castrol levert als enige olie die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in onze motorfietsen, als exclusieve smeermiddelenleverancier voor Triumph, heeft Castrol ruimschoots voldaan aan Triumphs zware normen voor ontwerp, testwerk en evaluatie. Vanaf de eerste motorfiets die we hebben geproduceerd, heeft Triumph steeds de nadruk gelegd op productontwikkeling en technologische vooruitgang - net als Castrol.

  Daarom staan Triumph-producten wereldwijd bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Samen met Castrol’s hoog aangeschreven ontwikkelingskwaliteiten, biedt dit ook aanzienlijke voordelen voor de vele opwindende nieuwe ontwikkelingen waaraan het Triumph-team momenteel werkt.

  Bovendien heeft Castrol de Trizone Technology™ ontwikkeld, die ervoor zorgt dat u het maximale vermogen uit de motor haalt, terwijl deze optimaal beschermd blijft. Zo is elke rijder verzekerd van het meeste rijplezier, onder alle omstandigheden.

   

  Bandenkiezer

  Als motorrijder weet u dat niet alle banden gelijk zijn. Als enig deel van de motorfiets dat contact maakt met het wegdek, kan de juiste band een groot verschil maken voor uw rijbeleving. Door een verhoogde grip verbetert het rem- en stuurgedrag en rijdt u veiliger.

  Wist u dat:

  • U nadat u nieuwe banden heeft gemonteerd, deze de eerste 150 kilometer rustig moet inrijden? Het inrijden van banden is een belangrijke veiligheidsfactor. Aanbevolen wordt om gedurende de eerste 150 kilometer, niet op volle snelheid of met vol vermogen te rijden met nieuwe banden.
  • Ongeveer 70% van 's werelds zwarte koolstofpigment wordt gebruikt in de productie van banden?
  • Het belangrijk is dat u uw banden niet te hard oppompt? Wanneer de banden heet worden, neemt de spanning nog meer toe.
  • Te slappe banden niet alleen een negatieve invloed hebben op het rijgedrag, maar zij ook voor een verhoogd brandstofverbruik en meer bandenslijtage zorgen?
  • Een rustige rijstijl helpt bij het sparen van de banden?
  • Bandenkiezer

   "Deze resultaten dienen slechts TER INDICATIE. VOORDAT u nieuwe banden aanschaft, dient u een erkend Triumph-dealer te RAADPLEGEN, om te controleren of er technische en wettelijke beperkingen zijn, die de beoogde vervanging in de weg staan."

  Prijslijsten

  Download hier de prijslijst van de service onderdelen voor uw Triumph