Castrol

    In onze obsessieve hang naar kwaliteit beveelt Triumph Motorcycles Castrol aan als voorkeursleverancier voor smeermiddelen. Twee legendarische merken met een lange geschiedenis in de motorsport bundelen zo hun krachten.

    Castrol levert als enige olie die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in onze motorfietsen, als exclusieve smeermiddelenleverancier voor Triumph, heeft Castrol ruimschoots voldaan aan Triumphs zware normen voor ontwerp, testwerk en evaluatie. Vanaf de eerste motorfiets die we hebben geproduceerd, heeft Triumph steeds de nadruk gelegd op productontwikkeling en technologische vooruitgang - net als Castrol.

    Daarom staan Triumph-producten wereldwijd bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Samen met Castrol’s hoog aangeschreven ontwikkelingskwaliteiten, biedt dit ook aanzienlijke voordelen voor de vele opwindende nieuwe ontwikkelingen waaraan het Triumph-team momenteel werkt.

    Bovendien heeft Castrol de Trizone Technology™ ontwikkeld, die ervoor zorgt dat u het maximale vermogen uit de motor haalt, terwijl deze optimaal beschermd blijft. Zo is elke rijder verzekerd van het meeste rijplezier, onder alle omstandigheden.