Servicedelen

    Er gebeurt van alles wanneer u op uw Triumph rijdt. Terwijl u uw hart ophaalt aan het machtige geluid en gevoel van uw motorfiets - hebben uw remblokken, bij kort periodiek gebruik, piektemperaturen van meer dan 600 ºC bereikt en na 10.000 kilometer heeft uw oliefilter meer dan 150.000 liter olie gefilterd.

    De kwaliteit van deze onderdelen is van grote invloed op de kwaliteit van uw rijbeleving. Servicedelen spelen een centrale rol in het gebruik van uw motorfiets, door het aanbevolen regelmatige onderhoud bent u ervan verzekerd dat alle onderdelen juist en veilig functioneren. Het is daarom van groot belang dat u originele Triumph-onderdelen aanschaft, aangezien dit de enige onderdelen zijn die specifiek voor uw motorfiets zijn ontwikkeld en getest.

    Door uw motorfiets regelmatig te laten onderhouden door uw plaatselijk, door Triumph erkend en getraind, onderhoudsbedrijf bent u ervan verzekerd dat, ondanks de belastingen waaraan uw motorfiets wordt blootgesteld, deze naar beste kunnen en op een zo veilig mogelijke manier blijft presteren. Zodat u volop kunt genieten van uw motorrit.