Skip to main content

TRIUMPH OP EICMA 2022

Triumph Bonneville T120  in Cordovan Red and Silver Ice
Evenementen Triumph Motorcycles 16th nov 2022

De jaarlijkse EICMA Motorcylce Show in Milaan is één van 's werelds belangrijkste internationale motorbeurzen. Na een jaar gedwongen pauze in 2020 stond de beurs dit jaar opnieuw in volle glorie op de kalender. De aanwezigheid van Triumph Motorcycles ging niet ongemerkt voorbij, want het publiek kreeg Triumph's nieuwste modellen en een aantal special editions te zien.

Op de Triumph stand stonden een aantal prachtige nieuwe motoren uit de Chrome Collection. De Chrome Collection is slechts één jaar beschikbaar en het was de eerste keer dat de motoren getoond werden aan het grote publiek. Daarnaast ontdekten de motorliefhebbers ook de pas onthulde Street Triple 765 - reeks met de R, RS en Moto2-Edition. Ook de Speed Triple 1200 RR Bond Edition, die gelanceerd werd naar aanleiding van de 60e verjaardag van James Bond, was te bewonderen op de stand.

Om de volledige stand te ontdekken en de motoren te bekijken alsof je er zelf bij was, kan je hieronder een virtueel bezoek brengen aan de Triumph-stand.