kleding voor motorrijders


Het assortiment rijder motorkleding van Triumph combineert op perfecte wijze innovatie, technologie, kwaliteit en stijl Met behulp van de nieuwste materialen en technologische vorderingen in de industrie, alsook door het aangaan van samenwerkingsverbanden met innovatieve leveranciers, is er een assortiment ontworpen dat hoogwaardige motorjeans, leren jassen en textiel motorkleding omvat en waarbij veiligheid en comfort voorop staan.

Alle motorkleding is uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat de producten die verkrijgbaar zijn bij Triumph-dealers van de hoogste standaard zijn. Die standaarden krijgen vorm in de pads die gebruik maken van D3O® -technologie, in de selectie van snijbestendige en slijtvaste motorjeans en in alle waterdichte motorkleding die momenteel verkrijgbaar is.

Of je nu een avonturier bent, een fan bent van moderne klassiekers of een reiziger in alledaags woonwerkverkeer, er is kleding voor elk type rijder dat te koop is bij Triumph-dealers.

Hieronder vindt u meer informatie over de soorten motorkleding die verkrijgbaar zijn. Of als u de volledige selectie wilt verkennen, kunt u het beste naar onze kledingpagina’s gaan. Of u kunt een bezoek brengen aan uw dichtstbijzijnde Triumph-dealer voor informatie of om iets te bestellen uit het Triumph-assortiment.