Skip to main content

 Onze onderscheidende Tiger 800- en 1200-motorfietsen zijn ontworpen met alle kracht van een Triple-blok, technologie, indrukwekkende rijprestaties en comfort die u nodig hebt voor echt gedenkwaardige avonturen, van dagelijks gefocust rijden op lange afstanden, samen met geavanceerde mogelijkheden en wendbare handling voor geweldige off-road capaciteiten en plezier.

 

  

WAAROM WIJ VAN TIGERS HOUDEN

Om de uitstekende mogelijkheden en veelzijdigheid van de Tigers te demonstreren, vroegen we een aantal van onze favoriete avontuurlijke enthousiasten om ons hun exclusieve persoonlijke inzicht te geven over waarom zij van hun Tiger houden.

 

 

 

WAAROM IK VAN MIJN TIGER HOUD

NICK BROCHA

Een supergetalenteerde stuntrijder uit Las Vegas, Nick Brocha (ook bekend als ‘Apex’), pusht een motorfiets altijd tot de absolute limiet. En sinds zijn eerste adventure rij-ervaring (in de Colorado Mountains op een Tiger 800) is hij nergens gekker op dan een ritje op een Tiger, hij ging zelfs op huwelijksreis met een Tiger 1200: “Van Engeland naar Italië, 6500 kilometer, 3 weken, levend vanuit de zadeltassen. Het was geweldig en we kunnen niet wachten om het nog een keer te doen!”

Het is duidelijk dat Nick het comfort van een Tiger op de weg beoordeelt, maar hij geniet er ook van om het asfalt achter zich te laten. “De Tigers hebben een allure, en ze hebben zoveel potentie”, zegt hij. “Ik heb al heel vaak gedacht dat het deze keer teveel zou zijn, maar de motorfiets kon het elke keer aan! Als je iets in handen hebt dat niet alleen een zakmes is, maar ook een extreem scherp mes, dan is dat heel bevrijdend.” 

Nick beoordeelt ook de Tiger-technologie en zegt dat deze waardevol, naadloos en goed doordacht is: “Geen foefjes, gewoon solide technologie.” En wanneer hem wordt gevraagd wat hij zou zeggen tegen iemand die overweegt om een Tiger aan te schaffen om avontuurlijk te rijden, is Nick duidelijk: “Doen, het is de rit van je leven! Kijk hoe geweldig deze motorfietsen zijn”, voordat hij eraan toevoegt: “Ga erop uit en maak verhalen waar mensen naar willen luisteren!” 

Vraag een proefrit aan

Om te ontdekken wat de Tiger te bieden heeft, boekt u uw proefrit via de onderstaande link. 

Vraag een proefrit aan