Skip to main content
adventure clothing

CLOTHING AND ACCESSORIES

tiger clothing

KLEDING VOOR UW TIGER 1200

Triumph is een partnerschap aangegaan met Gore-Tex®, het wereldberoemde merk voor weerbestendige kleding, om een breed assortiment aan textiele beschermende kwaliteitskleding voor avontuurlijke motorrijders te kunnen bieden, inclusief waterdichte, winddichte, ademende en beschermende kleding voor extreme omstandigheden.
Dankzij deze unieke samenwerking is Triumph het enige motorfietsmerk met een volledig zelf ontworpen kledinglijn met Gore-Tex®-technologie en het enige motorfietsmerk in Europa met zelf ontwikkelde "pro-shell"-motorkleding met Gore-Tex®.ACCESSOIRES VOOR UW TIGER 1200

Met de meer dan 50 verkrijgbare originele Triumph-accessoires kunt u nog meer comfort, functionaliteit en stijl toevoegen. Met onze online configurator kunt u uw Tiger zelf vormgeven door uitbreiding met nog meer accessoires van topkwaliteit zoals: Triumph Shift-Assist, een aluminium carterbeschermplaat, verwarmde lage berijders- en passagierszadels, een hoog toerscherm, een Arrow-uitlaatdemper en valbeugels.

BAGAGE VOOR UW TIGER 1200

Verder is een breed scala aan bagagemogelijkheden van Triumph verkrijgbaar, waaronder een aluminium topkoffer en zijkoffers, waterdichte binnentassen, een tanktas en diverse motortassen. Al onze accessoires zijn getest volgens dezelfde hoge normen als de motorfietsen en worden geleverd met 2 jaar garantie.

EXPEDITIEPAKKET

Als u direct al de functies en stijl van het serieuze toeren wilt aanbrengen, kunt u kiezen voor ons 'Expeditie-pakket' met alles wat u nodig hebt om uw avontuur met uw nieuwe Tiger 1200 te beginnen. Het Expeditie-pakket bevat superlichte zwarte aluminium koffers met een set bevestigingsrails, zwarte topkoffer, voorgevormd rugsteunkussen, rubberen tankbescherming en framebeschermers.