Skip to main content

Tiger 800 Clothing and Accessories

tiger clothing

KLEDING VOOR UW TIGER 800

Triumph is een partnerschap aangegaan met Gore-Tex®, het wereldberoemde merk voor weerbestendige kleding, om een breed assortiment aan textiele beschermende kwaliteitskleding voor avontuurlijke motorrijders te kunnen bieden, inclusief waterdichte, winddichte, ademende en beschermende kleding voor extreme omstandigheden.

Dankzij deze unieke samenwerking is Triumph het enige motorfietsmerk met een volledig zelf ontworpen kledinglijn met Gore-Tex®-technologie en het enige motorfietsmerk in Europa met zelf ontwikkelde "pro-shell"-motorkleding met Gore-Tex®.

ACCESSOIRES VOOR UW TIGER 800

Er zijn meer dan 50 originele Triumph-accessoires verkrijgbaar waarmee u uw Tiger kunt vervolmaken en nog meer comfort, functionaliteit en stijl kunt toevoegen. Met de ondersteuning van onze online configurator en het dealerteam kunt u uw avontuur zelf vormgeven door uitbreiding met nog meer accessoires van topkwaliteit zoals verwarmde handvatten, een middenbok, een hoog toerscherm, Arrow-geluiddempers en valbeugels.


BAGAGE VOOR UW TIGER 800

Verder is een breed scala aan bagagemogelijkheden van Triumph verkrijgbaar, waaronder een aluminium topkoffer voor expedities, waterdichte binnenzakken, een tanktas en een aantal motortassen.

EXPEDITIEPAKKET

Als u direct al de uitrusting en stijl voor het serieuze toeren wilt aanbrengen, kunt u kiezen voor ons 'Expeditiepakket' met alles wat u nodig hebt om uw avontuur met uw nieuwe Tiger 800 te beginnen. Het expeditiepakket bevat zwarte expeditiekoffers met een set bevestigingsrails, zwarte topkoffer, voorgevormd rugsteunkussen, rubberen tankbescherming en framebeschermers.

Originele onderdelen

Alleen de originele Triumph-onderdelen en -accessoires zijn ontworpen, ontwikkeld en getest volgens hetzelfde nauwkeurige proces en dezelfde normen als onze motorfietsen.

Deze originele onderdelen zijn tot stand gekomen met de nieuwste technologie, materialen van de hoogste kwaliteit en onze niet aflatende aandacht voor ontwikkeling, zodat ze de ideale keuze voor uw Triumph vormen. Ons uitgebreide assortiment onderdelen en accessoires is ontworpen en ontwikkeld voor prestaties en langdurig gebruik en wordt geleverd met:

- 2 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers

- Dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit als de originele component voor een perfecte pasvorm

- Hoge weerstand tegen normale slijtage

Neem geen genoegen met minder.