Skip to main content

Bonneville Bobber

Jet Black
Prijzen Vanaf € 15.850,00
Stel Uw Motorfiets Samen
Triumph Bonneville Bobber Jet Black
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your ride

 

BRUTE SCHOONHEDEN

Als echte moderne klassieke motorfiets omvat de Bonneville Bobber op ultieme wijze de principes van een minimalistische styling, gespierde allure en de zeer doelgericht ontworpen stijl van een ware Britse legende. 

Perfecte integratie van alle kwaliteitskenmerken van een Bobber met prachtige details, een hoogwaardige afwerking en die legendarische lijnen.  De stijlvolle look van de Bobber wordt nog versterkt met de unieke stuureindspiegels, stuursteunen, glanzend zwarte richtingaanwijzers, afsluitbare tankdop met logo en het klassiek vormgegeven dubbele gasklephuis voor een minimalistische, no-nonsense stijl, gespierde allure en zelfbewuste uitstraling.

Deze indrukwekkende moderne klassieke volbloed is het best verkopende Triumph-model is in meer dan een eeuw motorproductie.  De Bobber is oneindig authentiek omdat dit een echt legendarische motor is, met een prachtig vormgegeven minimalisme, een ongeëvenaarde historie, uitstraling en een uitnodiging voor verslavende ritten. Wie dit heeft ervaren, kiest nooit meer iets anders.

 

 

 

BONNEVILLE BOBBER

1200 cc-MOTOR

De unieke verticale parallelle Bonneville-twinmotor van de Bobber is het legendarische kenmerk van de Britse Modern Classics van Triumph.

106 Nm MAXIMUMKOPPEL

Een hoog koppel en massa's vermogen bij lage toerentallen en in het middenbereik staan garant voor opwindende hotrod-ritten.

77 PK PIEKVERMOGEN

Indrukwekkend vermogen, toonaangevend koppel in deze klasse en dat heerlijke specifieke Bobber-geluid.

130 Ruim ACCESSOIRES

Maak een Bonneville Bobber precies zoals die van u moet zijn, met meer dan 130 originele Triumph-accessoires.

Bekijk de specificaties

HOOGTEPUNTEN VAN DE BONNEVILLE BOBBER

Toonaangevende functionaliteit, controle en comfort

Een uniek chassis, unieke vering en een superieur frame die samen met de rijhulptechnologie garant staan voor een vertrouwde, dynamisch en comfortabele Bobber-beleving – zonder compromissen.

Innovatief en elegant ontwerp

Een eersteklas verstelbare rijpositie inclusief het zwevende aluminium solozadel, kenmerkende ‘swing cage’ in hardtail-stijl, monoshock-veersysteem en verborgen ‘clean line’-technologie.

Adembenemend hotrod-karakter en geluid

Het hoogste koppel in zijn klasse en de massa's vermogen (bij lage toerentallen en in het middenbereik) voor opwindende hotrod-ritten. De korte, schuin afgesneden dubbele geluiddempers geven de Bobber dat karakteristieke rauwe Britse motorgeluid.

Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.

Bonneville Bobber

Triumph Bonneville Bobber motorcycle Morello Red

Bonneville Bobber

Prijzen Vanaf € 15.850,00

Triumph Bonneville Bobber Black Side Shot

Bonneville Bobber Black

Prijzen Vanaf € 17.100,00