Skip to main content

BONNEVILLE BOBBER

FUNCTIONALITEIT

Oneindig authentiek, een overweldigende customstijl

Triumph Bonneville Bonneville with Person walking towards motorcycle
TOONAANGEVENDE CAPACITEITEN, CONTROLE EN COMFORT

Met zijn minimalistische styling, krachtige lijnen en zelfbewuste uitstraling vormt de Bonneville Bobber een originele moderne volbloedklassieker.   Het unieke chassis, de unieke vering en een superieur frame staan samen met specifieke rijhulptechnologie garant voor een vertrouwde, dynamische en comfortabele bobberbeleving zonder compromissen.

 

 

Bonneville Bobber 

De Bobber is het onomstotelijke bewijs dat schoonheid en authenticiteit niet ten koste hoeven te gaan van functionaliteit, controle en comfort.  Het resultaat is zo opwindend als het maar zijn kan, een verslavend rijgedrag dat je na de eerste keer niet meer loslaat.

Triumph Bonneville Bobber side detail

Bonneville Bobber Black 

Dit uitdagende nieuwe model beschikt absoluut over de fraaie legendarische stijl van de Bobber, de elegante technische innovatie, de toonaangevende functionaliteit en het indrukwekkende rijgedrag en motorgeluid, maar heeft daarbij een agressiever karakter en nog hogere specificaties en rijfunctionaliteit, met een krachtige nieuwe Showa-vork, dubbele schijfremmen, Brembo-remmen en een royale 16’’-voorwiel.

Triumph Bonneville Bobber side detail

 

 

VERBORGEN TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE

De serie biedt een dynamische, wendbare rijbeleving dankzij de ruim voorziene geavanceerde rijhulptechnologie, zoals de rijmodi Road en Rain, (uit)schakelbare tractiecontrole, bekrachtigde koppeling, ABS en een startonderbreker.  De visuele impact van de Bobber-serie is voor een groot deel te danken aan de elegante manier waarop essentiële componenten aan het zicht zijn onttrokken om de strakke vormgeving niet te schaden. En niet alleen cruciale technologie als de motormanagementunit (ECU), de ABS-modulator en de startonderbreker is vakkundig weggewerkt, ook de katalysator van de kenmerkende rechte Bonneville-uitlaat is verborgen.

 

 

 

UW BOBBER AANGEPAST AAN UW SMAAK MET ACCESSOIRES

De Bonneville Bobber en de volledig nieuwe Bobber Black kunnen beide worden uitgebreid met meer dan 130 customaccessoires, waarmee u de styling, details, het comfort en de bagagecapaciteit naar uw smaak kunt aanpassen om uw motorfiets een geheel eigen karakter te geven.

Tot de beschikbare accessoires behoren het hoge hoge ‘ape-hanger’-stuur, een machinaal bewerkte sierring voor de koplamp, kleine stuureindspiegels, een clip-onstuur, kortere voor- en achterspatborden, LED-richtingaanwijzers, afstelbare achterschokbrekers van Fox en geluiddempers van Vance & Hines met machinaal bewerkte aluminium eindkappen die kunnen worden versteld voor een ander profiel en een nog indrukwekkender spierballenvertoon.  Daarnaast kunt u het rijcomfort verhogen met praktische accessoires, zoals verwarmde handvatten, swingarmtassen en -koffers en een opvallend solozadel.

 

 
Accessorised Triumph Bonneville Bobbers

 

EERSTEKLAS SPECIFICATIES EN DETAILS 

De Bonneville Bobber is afgewerkt met een groot aantal eersteklas details, waaronder speciale bronzen badges op de Bonneville 1200HT-motor, premium tankbadges en het kenmerkende driehoekige logo van Triumph. Gepolijste sierstrips, geborstelde motordeksels, machinaal bewerkte details op de instrumenten, stuursteunen in grafiet: het draagt allemaal bij aan een verbluffende stijl die net zo authentiek als uniek is.

 

 

Klassieke, minimalistische custom

De Bonneville Bobber heeft alle wezenskenmerken van een klassieke, sober uitgevoerde custombike. De strakke lijnen, het lage zadel, de hardtail-look, het brede stuur, de gewelfde tank, het smalle spaakwiel voor en brede spaakwiel achter, de minimalistische koplamp en de stalen spatborden met middenrand accentueren de gestroomlijnde carrosserie en doen de unieke vormgeving nog beter uitkomen. De bobber is tevens uitgerust met brede verstelbare hendels, die er niet alleen robuust uitzien, maar ook meer comfort bieden doordat ze de kracht over de hand verdelen.

Vertrouwd, dynamisch, comfortabel

Het unieke chassis, de vering en het frame zorgen voor een uiterst comfortabele, vertrouwde en dynamische rijbeleving. Alle elektronische componenten zijn aan het zicht onttrokken om de strakke lijnen van de motorfiets intact te laten en de meter en het zadel zijn verstelbaar om het comfort en de besturing volledig op de bestuurder af te stemmen.

Triumph Bonneville Bobber Seat Detail
Triumph Bonneville Bobber Light Details

Eersteklas details

Een eersteklas verstelbare rijpositie dankzij het zwevende aluminium solozadel, kenmerkende ‘swing cage’ in hardtail-stijl, monoshock-veersysteem en verborgen ‘clean line’-technologie. De korte, schuin afgesneden dubbele geluiddempers geven de Bobber dat karakteristieke rauwe motorgeluid.