Skip to main content

BONNEVILLE BOBBER

1200CC-MOTOR

Triumph Bonneville Bobber in Street

 

 

1200CC BONNEVILLE-UITSTRALING

Als kloppend hart van elke Bobber fungeert de in zijn klasse onovertroffen 1200cc Bonneville-motor met een hoog koppel met dat heerlijke kenmerkende Bobber-geluid, die een hoger koppel en meer vermogen bij lagere toerentallen levert dan de Bonneville T120.  Dit alles wordt ondersteund door een dynamische, wendbare rijervaring, die wordt verkregen met de hoogwaardige vering en een uitgelezen rijhulptechnologie, waaronder de rijmodi Road en Rain, (uit)schakelbare tractiecontrole, bekrachtigde koppeling, ABS, een startonderbreker, een lang interval tot de eerste grote servicebeurt (16.000 km) en bovendien op de Bobber Black een intuïtieve cruisecontrol.die met één knop te bedienen is.

 

 

 
Triumph Bonneville Bobber in garage

BONNEVILLE BOBBER

OVERWELDIGENDE CUSTOMSTIJL – met zijn prachtige minimalistische stijl en een nadrukkelijk eenvoudige uitstraling is de Bobber elegant vormgegeven met een zwevend solozadel, een brede, lage stuurstang en een 'bobbed' hardtail. Voeg daar nog eens de toonaangevende functionaliteit en rijhulptechnologie voor optimale controle en comfort aan toe, en je hebt een originele bobber zonder compromissen.

Triumph Bonneville Bobber in Warehouse

BONNEVILLE BOBBER BLACK

DONKERDER, RAUWER, KRACHTIGER – alle kenmerken die bobbers zo herkenbaar maken, de legendarische lijnen en de innovatieve technieken, met een nu nog duisterder stijl van rauwe spierkracht, een nog imponerender gestalte, aanwezigheid en allure, dit alles nu op een nog hoger niveau gespecificeerd.

UNIEK BOBBER-GELUID

Het eindeloze rijkarakter van de Bobber wordt nog versterkt door het ontwerp van de unieke dubbele luchtfilterkast en de schuin afgezaagde dempers die dat kenmerkende diepe, ruwe, grommende geluid van de uitlaat produceren.  Het is een verslavend geluid, typerend voor de Bonneville 1200cc HT-motor van de Bobber dat je telkens opnieuw in vervoering brengt wanneer je rijdt.  

 

 

BOBBER-UITLAAT – HOTROD-GELUID

De karakteristieke schuin afgezaagde peashooter-dempers van geborsteld roestvrij staal geven dat puur Britse Bonneville-geluid waar de liefhebber kippenvel van krijgt.

Triumph Bonneville Bobber Exhaust Detail

TOONAANGEVEND KOPPEL

De krachtbron van de Bobber levert een toonaangevend koppel van 106 Nm bij 4.000 t/min in deze klasse, maar liefst 10% meer dan een Bonneville T120 bij 4.500 t/min in het middenbereik... precies wanneer u dat het meest nodig hebt.

Person riding a Triumph Bonneville Bobber

 

HOOGWAARDIGE SERIE

Zowel de Bobber als de Bobber Black zijn prachtig handgemaakt en vertonen alle kwaliteitskenmerken van een echte Britse bobber met het tijdloze Bonneville-DNA, de gestripte stijl, technologische innovaties, een lage zadelhoogte, unieke designdetails en de klassieke Bobber-lijnen. Bovendien zijn de gebruikskosten van deze serie door het langere onderhoudsinterval van 16.000 km omlaaggebracht.

 

 

 

BONNEVILLE BOBBER

Vraag een proefrit aan