Skip to main content

BONNEVILLE BOBBER

TECHNOLOGIE

Man on Triumph Bonneville Bobber

 

 

GEAVANCEERDE BOBBER-TECHNOLOGIE 

De Bonneville Bobber heeft toonaangevende motortechnologie voor maximaal rijplezier, waaronder een motormanagementunit (ECU) voor optimale motorprestaties, ABS om te voorkomen dat wielen blokkeren, (uit)schakelbare tractiecontrole, de rijmodi Road en Rain die maximale controle en veiligheid in verschillende rijomstandigheden garanderen, een startonderbreker met ingebouwde transponder in de sleutel, en de kenmerkende rechte ‘Bonnie’-uitlaatpijp met een verborgen katalysatorhuis.  Cruisecontrol is standaard op de Bobber Black en is eenvoudig is te bedienen door middel van één enkele knop.

 

 

Elektronische gasklepregeling

De onzichtbaar weggewerkte elektronische gasklepregeling van de nieuwste generatie tilt de besturing van de Bonneville Bobber naar een nieuw niveau.

Triumph Bonneville Bobber switchcube controls detail

Rijmodi

De twee keuzestanden 'Road' en 'Rain' van de Bobber zijn gekoppeld aan de elektronische gasklepregeling en bieden de motorrijder meer controle en veiligheid. De twee gasklepkarakteristieken kunnen geselecteerd worden met een schakelaar op de handgreep.

Triumph Bonneville Bobber Instruments Detail

 

 

Uitschakelbare tractiecontrole

De Bobber is voorzien van een (uit)schakelbare tractieregeling die de koppelafgifte bij gripverlies optimaliseert om de veiligheid te waarborgen en de motorfiets bestuurbaar te houden.

 

Bekrachtigde koppeling

De koppelingsbekrachtiging maakt de koppelingshendel lichter te bedienen zodat je met minder inspanning langer door kunt rijden. Het systeem brengt ook de afmetingen van het koppelingspakket terug, zodat de motor kleiner kan worden uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 
Triumph Bonneville Bobber Instruments Detail

MULTIFUNCTIONELE METER

De Bobbers hebben één stijlvolle multifunctionele meter met een fraai bewerkte wijzerplaat, waarin een digitaal menusysteem geïntegreerd is dat via een scrollknop op de handgreep kan worden bediend. De voornaamste functies zijn: schakelstandindicator, kilometerteller, toerenteller, twee dagtellers, onderhoudsindicator, resterende actieradius, brandstofpeil, gemiddeld en huidig brandstofverbruik, klok en uitschakeling van de tractiecontrole.

Triumph Bonneville Bobber Rear Light

LEDLAMPEN IN ACHTERLICHT, RICHTINGAANWIJZERS EN KENTEKENPLAATVERLICHTING

De ledlampen in het achterlicht, de richtingaanwijzers en de kentekenplaatverlichting zijn onopvallend geïntegreerd om de minimalistische stijl van de Bobbers intact te houden. Ze geven een kenmerkend lichtpatroon en zijn zuinig en duurzaam. 

De Bobber Black heeft verder een multifunctionele full-LED-koplamp met het kenmerkende dagrijlicht (DRL) en een fraai Triumph-logo.

 
De beschikbaarheid wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph-dealer of alle mogelijkheden verkrijgbaar zijn.
 

Bonneville Bobber

Lees Meer