Skip to main content

Kleding

Triumph Bonneville Bobber Black parked on street with mural in background
Vance and hines exhaust triumph motorcycles

ACCESSOIRES VOOR UW BOBBER

Met onze reeks custom accessoires voor de Bonneville Bobber van ruim 130 stijlvolle artikelen van hoge kwaliteit is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om uw Bobber aan uw smaak aan te passen.  Daartoe behoren ook uitlaten van Vance & Hines en een garage vol custom-geïnspireerde onderdelen, van spatlappen tot bankkussens en mooie compacte richtingaanwijzers, om enkele voorbeelden te geven.  

 

INSPIRATIESETS VOOR AANPASSING VAN UW BOBBER

Wij hebben twee inspiratiesets samengesteld om te laten zien wat mogelijk is met de meer dan 130 accessoires waarmee u uw Bobber aan uw smaak kunt aanpassen.  

 

De ‘Quarter Mile Inspiratieset’

De ‘Quarter Mile Inspiratieset’ geeft uw Bobber een stijl als een dragracer met een opvallend clip-onstuur en een hele serie van unieke verduisteringsaccessoires.

Triumph Bobber with quarter mile accessories

De ‘Old School Inspiratieset’

De ‘Old School Inspiratieset’ biedt voor uw Bobber een meer karakteristiek traditionele stijl, met een kenmerkend ‘ape-hanger’-stuur en een schitterende, handgemaakte stalen zadelsteun.

Triumph Bobber motorcycle with old school accessories
Man wearing Triumph Bobber Black Jacket

BOBBER-KLEDINGLIJN

Onze Bobber-kleding- en accessoirelijn is stevig verankerd in de Bonneville-historie en combineert een eigentijdse verschijning met solide praktisch gebruik.  Ieder item is vervaardigd volgens dezelfde normen als de motorfietsen zelf en gemaakt van de hoogwaardige materialen voor een superieure stijl, comfort en bescherming tijdens iedere rit.

 BOBBER-STIJL

Wij hebben een reeks motorkleding ontwikkeld in aanvulling op de Bobber en de Bobber Black.  Deze motorkleding bevat de nieuwste technologieën. De unieke collectie is ontworpen voor een fantastische look en voor optimaal plezier tijdens iedere rit.

 

 

BONNEVILLE BOBBER

Vraag een proefrit aan