Skip to main content

Scrambler 1200 XC

Khaki Green and Brooklands Green
Prijzen Vanaf € 16.700,00
Stel Uw Motorfiets Samen
All-new Green Triumph Scrambler 1200 XC right hand side shot
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your ride

 

 

De Scrambler 1200 XC is gebouwd om een geheel nieuwe standaard te bepalenen combineert uitzonderlijke modern klassieke  prestaties, capaciteiten en vertrouwen op de weg met inspirerende, behendige handling en prachtige scrambler-looks van de 21ste^} eeuw. Een echte primeur in dual-purpose motorrijden, het levert verbluffende moderne mogelijkheden voor de weg en alles wat u nodig hebt om echt avontuurlijk off-road te rijden met vertrouwen en in stijl. 

Aangedreven door de nieuwste krachtige 1200cc Bonneville twin-motor met een uniek 'scrambler-geluid'. Deze gloednieuwe motorfiets is volledig uitgerust met een adembenemende mix van de hoogste technische specificaties en mogelijkheden die zorgen voor een responsieve en inspirerende rit .  En als aanvulling op de toonaangevende prestaties zorgen de geavanceerde technologie en de beste scrambler-ergonomie voor een comfortabele houding en voor superieur comfort voor de rijder zowel op de weg als off-road 

En hoewel alles aan de XC prachtig is vormgegeven, gedetailleerd en ontworpen om indruk te maken, kunt u uw rit nog verder verbeteren en uw motorfiets een persoonlijk tintje geven met meer dan 80 nieuwe Scrambler 1200-accessoires en twee inspiratiesets.

 
 

 

SCRAMBLER 1200 IN CIJFERS

1200 CC KRACHTIGE BONNEVILLE-MOTOR

Krachtige Bonneville-twin met spannend, kenmerkend scrambler-geluid waar je kippenvel van krijgt.

110 Nm MAXIMUMKOPPEL

Revolutionaire functies met een ongelooflijk laag toerentaal en een opwindend piekvermogen van 90 pk.

21" SPAAKVOORWIEL

Toonaangevendeweg, off-road en scrambling mogelijkheden verzorgt door de hoogst mogelijke specificaties.

80+ MEER DAN ACCESSOIRES

Een gloednieuwe custom classic scrambler, verbetert de afwerking van uw Scrambler 1200 met meer dan 80 accessoires.

Bekijk de specificaties
Two riders riding the class-leading Triumph Scrambler 1200 XC along a country road, highlighting the bikes all-purpose laid back riding style, and adventure touring capability

EERSTEKLAS FUNCTIES VOOR ZOWEL DE WEG ALS HET GROTE AVONTUUR

De Scrambler 1200-reeks is geëvolueerd om een opwindende allroad-focus te bieden die voldoet aan de meest veeleisende off-road en scramblingervaringen.  Deze dynamische rijcapaciteitenworden bereikt door een combinatie van hooggespecificeerde motorfiets-technologie, inclusief premium Öhlins achterschokbrekers met lange veerweg, lShowa upside-down voorvorkvork met laqnge veerweg, Brembo M50-remmen,spaakwielen en met op avontuur gerichte tubeless Metzeler Tourance-banden. 

Triumph Scrambler 1200 on a touring adventure with all-new TFT technology and instruments

UITZONDERLIJKE PRESTATIES & TECHNOLOGIE

Nooit eerder is een reeks moderne classic custom motorfietsen ontworpen met een dergelijk buitengewoon rijcomfort in combinatie met mogelijkheden voor extreem avontuur. Een krachtige 1200cc Bonneville-motor met het speciale 'scrambler'-geluid levert een ongelooflijk laag koppel over het hele toerenbereik. Bovendien is er veel toonaangevende geavanceerde technologie ingebouwd voor een vertrouwenswekkende en inspirerende rit, ongeacht jouw avontuurlijke aanpak, inclusief nieuw 2e generatie  TFT-dashboard ,5 rijmodi en inschakelbare ABS en tractiecontrole.

Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.

Scrambler 1200

All-new Green Triumph Scrambler 1200 XC right hand side shot

Scrambler 1200 XC

Prijzen Vanaf € 16.700,00

All-new Blue and Black Triumph Scrambler XE right hand side shot

Scrambler 1200 XE

Prijzen Vanaf € 17.900,00