Skip to main content

Scrambler 1200 XE

Cobalt Blue & Jet Black
Prijzen Vanaf € 17.900,00
Stel Uw Motorfiets Samen
All-new Blue and Black Triumph Scrambler XE right hand side shot
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your ride

 

De gloednieuwe Scrambler 1200 XE met topspecificaties vertegenwoordigt de ultieme vrijheid van motorrijden.  Dit is een motorfiets die ongeëvenaard is op zowel de weg als off-roadmet een rechte zithouding voor beter zicht en een ergonomisch geoptimaliseerde set-up die net zo natuurlijk op het asfalt rijdt als tijdens een avontuurlijke off-road rit , evenals (natuurlijk) volledige scrambling.

Met een prachtige combinatie van zelfvertrouwen, iconisch ontwerp en eersteklas afwerking, gecombineerd met toonaangevende on-roade capaciteiten en een geheel nieuwe benchmark in off-road-scramblingprestaties - het resultaat is ronduit adembenemend.

De specificatie van de gebruikte onderdelen, met onder andere lange veerweg Öhlins achterschokbrekers en Brembo M50-remmen, domineert zonder twijfel in deze categorie.  We hebben de XE ook voorzien van veel geavanceerde technologie om de rijder alles te geven wat nodig is om elke rit te benaderen met zelfverzekerdheid, toonaangevende functies waaronder geoptimaliseerde bochten ABS ,en tractiecontrole en 6 rijmodi waaronder Off-Road Pro.

Om de status van dit topmodel verder te weerspiegelen, zijn er vele hoogwaardige afwerkingen en details die exclusief zijn voor de 1200 XE. Demeer dan 80 aangepaste Scrambler 1200-accessoires en twee inspiratiesets helpen u bij het specificeren van uw scrambler om overal naartoe te gaan - van de stad tot touring tot scheuren in de woestijn. 

 

 

SCRAMBLER 1200 IN CIJFERS

1200 CC KRACHTIGE BONNEVILLE-MOTOR

Krachtige Bonneville-twin met spannend, kenmerkend scrambler-geluid waar je kippenvel van krijgt.

110 Nm MAXIMUMKOPPEL

Revolutionaire functies met een ongelooflijk laag toerentaal en een opwindend piekvermogen van 90 pk.

21" SPAAKVOORWIEL

Toonaangevendeweg, off-road en scrambling mogelijkheden verzorgt door de hoogst mogelijke specificaties.

80+ MEER DAN ACCESSOIRES

Een gloednieuwe custom classic scrambler, verbetert de afwerking van uw Scrambler 1200 met meer dan 80 accessoires.

Bekijk de specificaties
Two Triumph Scrambler 1200s on a peak, watching the sun set after a day of off-road adventure

EERSTEKLAS FUNCTIES VOOR ZOWEL DE WEG ALS HET GROTE AVONTUUR

De Scrambler 1200 XE is nauwkeurig afgesteld om de hele dag door comfort te bieden op elke weg met functionaliteiten voor echt avontuur en scrambling.  Deze dynamische dual-purpose rijmogelijkheden worden bereikt door een combinatie van hooggespecificeerde motorfiets-technologie, inclusief premium Öhlins-achterschokbrekers met lange veerweg, Showa upside-down voorvork met lange veerweg, Brembo-remmen,spaakwielen en met op  avontuur gerichte tubeless Metzeler Tourance-banden.  

Triumph Scrambler 1200 XE riding around a corner in urban suburb

UITZONDERLIJKE PRESTATIES, TECHNOLOGIE & STIJL

De eersteklas XE geeft de toon aan op het gebied van scrambling met een fenomenale wegligging en nog geavanceerdere offroad-specificaties. Het koppelrijke 1200cc Bonneville-blok, dubbel hoog geplaatst uitlaatsysteem met een prachtig kenmerkend scrambler-geluid en geoptimaliseerde bochten ABS en tractiecontrole, ondersteund door een Inertial Measurement Unit, combineren het geheel voor de best mogelijke rijervaring.  Bovendien is er nog meer toonaangevende geavanceerde technologie ingebouwd, waaronder 6 rijmodi, voor een zelfverzekerde en inspirerende rit, ongeacht jouw avontuurlijke aanpak.

Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.

Scrambler 1200

All-new Green Triumph Scrambler 1200 XC right hand side shot

Scrambler 1200 XC

Prijzen Vanaf € 16.700,00

All-new Blue and Black Triumph Scrambler XE right hand side shot

Scrambler 1200 XE

Prijzen Vanaf € 17.900,00