Skip to main content

SPEED TWIN

TIJDLOZE STIJL

Een modern classic kledinglijn met een opvallend roadster-randje.

Male rider wearing Triumph riding jeans and jacket in black leather
Male rider wearing Triumph black leather riding jacket

SPEED TWIN KLEDING

Door het simpel en klassiek te houden met een aantrekkelijke minimalistische urban-look, is deze officiële kledingcollectie van Triumph, met inbegrip van de nieuwe Legends-lijn ter ere van de gevierde offroad-kampioen en stuntman Bud Ekins, een perfecte aanvulling op uw Speed Twin modern classic roadsterrit.

HOOGTEPUNTEN VAN DE SPEED TWIN-KLEDING VOOR HEM

Male rider wearing Triumph Densey Men's Jacket

COPLEY JAS

Volledig lederen jas met actieve pasvorm voor comfort tijdens het rijden. Inclusief twee handige zakken, een stijlvolle geruite katoenen voering en een verbindingsrits voor bevestiging aan de Triumph jeans.

Male rider wearing casual men's Triumph T-shirt

NEVADA T-SHIRT

Het Nevada-t-shirt maakt deel uit van de Legends-kledinglijn van Triumph en is een off-white t-shirt van 100% katoen, met rode Bud Ekins-, TR6 Trophy- en vintage Triumph-logo's.

Triumph Speed Twin accessory image featuring men's Brookes gloves

BROOKES HANDSCHOENEN

Gripvriendelijke geitenlederen handschoen met geventileerde knokkels en vingerstukken met ademend geperforeerd leer bij de pols en aangepaste wijsvinger voor bediening van touchscreens.

Male rider wearing Bud Ekins Triumph casual t-shirt and Triumph riding jeans

NIEUWE LEGENDS-REEKS

Bud Ekins was een getalenteerd offroad motorracer, meervoudig International Six Days Trial gouden medaillewinnaar, desert racing-pionier en een van de beste Hollywood-motorstuntmannen aller tijden.  Als stuntreserve voor Steve McQueen was Ekins meest bekende filmprestatie de beroemde sprong op een TR6 Trophy over het hek in de film The Great Escape die nu wordt getoond bij de Triumph's Factory Visitor Experience.  Onze nieuwe Legends-kledinglijn weerspiegelt de belangrijke rol die de motorfietsen van Triumph hebben gespeeld tijdens de hele carrière van Bud Ekins.

HOOGTEPUNTEN VAN DE SPEED TWIN-KLEDING VOOR HAAR

Triumph ladies Andorra jacket in black

ANDORRA JAS

De Andorra jas is gemaakt van soepel luxueus leer in een klassieke vintage ossenbloedkleur en heeft een volledige set D3o®-impactbeschermers, geperforeerde ventilatiepanelen en verwijderbare gewatteerde vestvoering.

Female motorcycle rider wearing Triumph branded casual ladies t-shirt

VINTAGE LOGO-T-SHIRT

Stijlvol katoenen T-shirt in opvallende kleuren met vintage Triumph-logo op een opvallende plek. Perfect voor alledaagse vrijetijdskleding of voor het dragen van lagen onder de bovenkleding tijdens het rijden.

Female rider wearing Triumph casual ladies t-shirt, and Triumph riding jeans

DAMES SKINNY JEANS

Skinny pasvorm, speciaal gemaakt voor dames in korte, normale en lange lengtes, deze rij-jeans heeft verwijderbare D3o®-bescherming en is gevoerd met PEKEV® ademende, vochtwerende voering van gaas voor meer comfort en veiligheid.

Male rider wearing Triumph Densey Men's Jacket