Skip to main content

STREET SCRAMBLER

Redenen om te rijden

Redenen om te rijden

Triumph Street Scrambler riding in urban environment

 

 

De nieuwe 2019 Street Scrambler zet de ongeëvenaarde bloedlijn van Triumph voort met authentieke en mooie scramblers, met een prachtige stadse modern classic die de stoere offroad-instelling en de coole veelzijdigheid biedt die zijn reputatie heeft verdiend als een van onze meest toegankelijke en stijlvolle motorfietsen.  

 

 

Handsome Man with luscious hair smiling standing next to brand new Triumph Street Scrambler

Deze aanzienlijk bijgewerkte nieuwe generatie, geïntroduceerd in 2017, vindt zijn oorsprong begin jaren zestig, toen scrambling werd geboren, met 's werelds eerste fabrieksscramblers, de legendarische Bonneville T120TT en TR6C.  Wendbare, dynamische, krachtige motorfietsen, gebouwd om deze spannende manier van rijden mogelijk te maken, creëerden een geheel eigen stijl met hoge uitlaatpijpen, brede stuurstang, dominante rijpositie, duozadel en dat tijdloze silhouet.

Street Scrambler with white tank

En nu tillen de verbeteringen die nieuw zijn voor 2019 de Street Scrambler naar een geheel nieuw niveau met een bijgewerkte 900cc twin Bonneville-motor die 10 pk meer vermogen levert, nieuwe eersteklas technologie met drie rijmodi, een hogere specificatie van de uitrusting waaronder Brembo-voorremmen, toonaangevende details en afwerking en nog meer opvallende scrambler-vormgeving en stijl.

VEELZIJDIG, STIJLVOL EN UNIEK

Laten we eens nader bekijken wat de nieuwe 2019 Street Scrambler zo geweldig leuk maakt om te rijden.

Triumph Street Scrambler Engine

TECHNISCHE UITMUNTENDHEID

Triumph Motorcycles zet zich in om motorfietsen te ontwikkelen die de perfecte rijervaring leveren door een combinatie te bieden van nauwkeurige, vertrouwenwekkende bestuurbaarheid, spannende en krachtige motoren en een opvallend origineel ontwerp. Door constante evolutie proberen we onze rijders altijd de best mogelijke rijervaring te bieden en het meest inspirerende en spannende aanbod van motorfietsen te bieden. Nu met de nieuwe 2019 Street Scrambler is er nog meer toonaangevend vermogen om uit te kiezen in onze legendarische reeks van moderne klassiekers.

Triumph Street Scrambler Twin Exhaust

UITLAATSYSTEEM

De opvallende stijl en vormgeving van de Street Scrambler zijn te danken aan tal van technische innovaties, waaronder de kenmerkende hoge uitlaatpijpen die onzichtbaar een volledig katalysatorsysteem bevatten. Om de ononderbroken lijnen van de Street Scrambler te krijgen, zijn de uitlaatbochten vervaardigd met dubbele binnen- en buitenwanden, lasergesneden om de uitlaatgassen af te voeren zonder de strakke en elegante lijnen van het systeem te onderbreken.

RIJEIGENSCHAPPEN & FUNCTIONALITEITEN

Of u nu op straat of over onverharde wegen en landweggetjes rijdt, de Street Scrambler is ontworpen om een eenvoudige, precieze bestuurbaarheid en een uitgebalanceerde wendbaarheid te bieden, met een niveau van custom stijl en een stoere houding die direct herkenbaar is en zich onderscheidt van de massa.  Intuïtief, vertrouwenwekkend en (bovendien) leuk om te rijden, deze prachtige motorfiets is een fantastische toegankelijke optie voor rijders die op zoek zijn naar een onderscheidende motorfietservaring.

 

 

 

Street Scrambler with Green and Aluminium coloured tank

ORIGINEEL DESIGN

Unieke, legendarische strakke lijnen, minimale carrosserie en eersteklas moderne afwerking; de Street Scrambleris een van de mooiste opvallende motorfietsen die er zijn. De authentieke styling van de scrambler en de verbeterde ergonomie zorgen voor een dominante rijpositie en ongelooflijke all-round prestaties en rijgevoel.

Triumph Street Scrambler Instruments

TECHNOLOGIE & FUNCTIONALITEITEN

De direct herkenbare Scrambler-stijl wordt perfect aangevuld door geavanceerde rijtechnologie die verborgen is voor minimale visuele impact, waaronder een elektronische gasklepregeling met drie toonaangevende rijmodi (Road, Rain en Off-Road) voor verbeterde controle, vloeistofkoelsysteem voor zuinig brandstofverbruik en de kenmerkende verborgen pijpverloop door het katalysatorhuis.

Triumph Street Scrambler side on image of engine and exhaust

BIJGEWERKTE TWIN-MOTOR

Een krachtige 900cc twin Bonneville met hoog koppel is de indrukwekkende motor die de Street Scrambler aandrijft.  Met 10 pk meer vermogen voor 2019, is het ontworpen en afgestemd op een laag koppel en directe respons over het hele toerentalbereik, wat deze veelzijdige motorfiets een uniek karakter geeft die natuurlijk helemaal deel uitmaakt van zijn persoonlijkheid en charme.

VLOEISTOFGEKOELDE EFFICIENTIE

Om te voldoen aan de verwachtingen van de Euro 4-uitstoot, levert de vloeistofkoeling van de nieuwe 900cc Bonneville-motor van de 2019 Street Scrambler efficiëntieverbeteringen en is een snelle opwarming van de motor mogelijk om de uitstoot bij een koude start te minimaliseren.  De iconische cilinderkoelribben leveren nog steeds een luchtkoeling die bijdraagt aan het minimale radiatorprofiel en afmeting van de Street Scrambler.

 

 

 
Beautiful image of Triumph Street Scrambler in front of a brick wall

KARAKTERISTIEK BRITS

Door het hoge niveau van de moderne technische uitmuntendheid samen met de prachtige lijnen en creatieve flair, heeft de Street Scrambler een unieke Britse stijl.  Daarnaast produceert deze kenmerkende Triumph-twin, met zijn unieke compacte, hoge uitlaatsysteem een onmiskenbaar scrambler-geluid – een geweldig geluid van de Britse motorfiets – dat past bij het stoere karakter van deze motorfiets.

Triumph Street Scrambler logo on side panel

KWALITEIT VAN DE AFWERKING

Het gestripte custom ontwerp van de Street Scrambler weerspiegelt de opvallende kenmerken van de originele Scrambler-stijl en deze nieuwe 2019-generatie heeft een nog hoger niveau van eersteklas, moderne branding, waaronder een nieuwe Street Scrambler-logo, nieuwe vormgeving van de instrumenten en een nieuwe avontuurlijke zadelafwerking.  Bovendien zijn er een groot aantal hoogwaardige moderne afwerkingen, waaronder een elegante brandstoftank en een enkel gasklephuis met aluminium naafdoppen, zwarte motordeksels en subtiele minimale zijpanelen en spatborden.