Skip to main content

STREET TWIN

AANPASSING

Meer dan 140 aangepaste accessoires om uw rit helemaal eigen te maken.

Triumph Street Twin customised tank in blue paint scheme and an exciting graphic bird design

 

De Street Twin is gebouwd om de uitgeklede minimalistische stijl van de custom classic weer te geven. Daarom zijn er nu meer dan 140 custom motorfiets-accessoires verkrijgbaar waarmee elke rijder zijn eigen persoonlijke special kan maken, met het geprezen Bonneville-DNA en karakter in het hart van elke rit. 

We hebben ook twee nieuwe spannende inspiratiesets samengesteld als startpunt om als complete set door de Triumph-dealer te laten passen, of ontwerp uw eigen custom met behulp van onze eenvoudige onlineconfigurator.

 

 

Triumph Street Twin Customisation

‘URBAN RIDE’ INSPIRATIESET

Minimalistisch met een enkele koffer en een custom stijl voor de stad, met Triumph- accessoires waaronder een bruin doorgestikt zadel, een zwarte carterplaatset, een spatbordvervangingsset, zwarte machinaal bewerkte olietankdop, zwarte luchtinlaatdeksels, zwarte inlaatafdekkingen, met was behandelde koffers van katoen en LED-richtingaanwijzers.

Triumph Street Twin Customisation

‘CAFÉ CUSTOM’ INSPIRATIESET

Modernere stadse uitstraling met accessoires waaronder; Fox-achtervering, slip-ondempers van Vance & Hines, achterspatbordvervangingsset, LED-richtingaanwijzers, zwarte machinaal bewerkte olietankdop en zwarte luchtinlaatdeksels.

ACCESSORIES SPOTLIGHT...

Triumph Street Twin Customisation

DEMPER VAN VANCE & HINES

Mooie roestvrijstalen conische dempers met geklonken badge van het merk Vance & Hines, verkrijgbaar in geborsteld roestvrij staal of zwarte keramisch gecoate opties, met gehomologeerde versies voor zowel de EU als de VS.

Triumph Street Twin Customisation

FOX-ACHTERVERING

Voeg iets extra's toe aan uw Street Twin-specificatie met piggyback-schokbrekers van FOX achter met stelschroeven voor de veervoorspanning en 20 standen voor de compressiedemping ingesteld via machinaal bewerkte, geanodiseerde verstellers.

OVERIGE HOOGTEPUNTEN VAN DE ACCESSOIRES

 

STIJL EN BESCHERMING

Reflecteer uw eigen persoonlijke rijstijl door het uiterlijk van uw Street Twin zo overdadig of zo subtiel als u wilt te verbeteren met speciale accessoires zoals: zwarte of geborstelde motorafdekkingen, spatbordvervanging en tweepersoonszadel met zadelkap.

COMFORT

Voeg nog meer comfort en functionaliteiten toe voor het rijden van langere afstanden met accessoires zoals: scherm van polycarbonaat is voorzien van een Quantum-coating, spuitgegoten rubberen tankbescherming en tankrubbers, verwarmde handgrepen en verstelbare hendels.

 

Triumph Street Twin Customisation

DETAILS

Met alle mooie details onderscheidt uw Street Twin zich, dus maak die van u nog specialer door er zelf een vleugje design aan toe te voegen door een keuze te maken uit het brede scala aan beschikbare opties, waaronder; koppelingskabelgeleider met gelaserd Triumph-logo, CNC-bewerkte vuldop met gelaserd Triumph-merk en koppeling met Triumph-merk en versieringen op de dynamokap.

FUNCTIONALITEIT

Vergroot uw rijplezier door een keuze te maken uit ons assortiment accessoires dat ontworpen is om nog meer functionaliteit en gebruiksgemak te bieden, waaronder: stroomaansluiting, middenstandaard, LED-richtingaanwijzers en door Thatcham goedgekeurd alarm met startonderbreker en onafhankelijke tilt- en schoksensoren.

 

Triumph Street Twin Customisation

SPECIALE OPTIES

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw eigen speciale Street Twin te maken met hoogwaardige door Triumph goedgekeurde accessoires die zijn ontworpen, ontwikkeld en getest naast de motorfietsen zelf.  Kijk hoe uw motorfiets eruit zou zien met ons online configuratorprogramma.