Skip to main content

STREET TWIN

HET STREET TWIN-VERHAAL

Two people riding a Triumph Street Twin in an urban setting

Toen de Street Twin in 2016 voor het eerst op de markt kwam, werd het het modernste model in de line-up van de 'Modern Classics’ van Triumph.  Gebouwd om de uitgeklede minimalistische stijl van de custom classic weer te geven, werd het meteen een hit onder zowel nieuwe als ervaren rijders, en het bleek al snel een spannende, mooie en toegankelijke manier om een van de meest opvallende motorfietsen met ’High Torque’-motoren van alle tijden te bezitten; de geroemde Triumph Bonneville.  

 

STREET TWIN-VERMOGEN


Deze Street Twin introduceert een groot aantal spannende updates en meer kracht en prestaties zijn een belangrijke kop. De nieuwe Bonneville 900cc-motor met hoog koppel profiteert van een aanzienlijke upgrade, met de resulterende extra 10 pk (tot 65 ps) die maar liefst 18% hoger ligt dan de vorige generatie, en hoge koppelniveaus over het hele toerentalbereik met een piek van 80 Nm (bij 4000 tpm).  Deze motorfiets komt nu ook sneller op toeren, 500 tpm hoger tot 7500 tpm, wat, in combinatie met zijn imposante dubbele omhooggerichte dempers, een onmiskenbaar Brits Twin-geluid produceert.

STREET TWIN-SPECIFICATIES


Nieuwe Brembo-voorremmen en nieuwe cartridgevorken zorgen direct voor hogere specificaties om de rijder nog meer controle en betere remprestaties te geven op een van onze meest toegankelijke motorfietsen.  Bovenop de hogere specificatie-uitrusting hebben we ook de rijderergonomie verbeterd voor dit nieuwe model door een comfortabelere rijpositie te leveren. Om het plezier van het rijden nog meer te vergroten, hebben we 10 mm aan de dikte van de schuimvulling in het zadel toegevoegd voor meer comfort en verbeterde rijeigenschappen over lange afstanden.  Als gevolg hiervan zorgt deze Street Twin voor nog meer rijcomfort met een dynamische en intuïtieve bediening voor een zelfverzekerde en spannende rijervaring.

Triumph Street Twin Motorcycles parked in the sunshine

STREET TWIN-STIJL


Het mooie premiumkarakter en de uitstraling van de Street Twin zijn verder verbeterd met nog meer moderne en opvallende custom styling.  Het meest opvallende is dat nieuwe gegoten wielen met bewerkte details en nog meer hoogwaardige afwerkingen een geheel nieuwe visuele dimensie toevoegen aan deze prachtige motorfiets.  Eersteklas badges met nieuwe logo's, hoogwaardigere instrumentvormgeving en een hoger niveau voor de afwerking en details zijn duidelijk zichtbaar op de hele motorfiets.

 

STREET TWIN-GESCHIEDENIS


De originele Bonneville-motor van Triumph zorgde voor een opwindende rijervaring en werd terecht aanbeden door een nieuwe opkomende generatie motorrijders die in de jaren vijftig en zestig vormgaven aan een culturele explosie met een geest van individualiteit en vrijheid.  Herboren voor een hele nieuwe generatie rijders van vandaag, de reeks Bonneville van Triumph van de 21 ste eeuw bevat de nieuwste evolutie van de iconische Bonneville-twin met krachtig koppel - bijgewerkt voor 2019-modellen. De prachtig moderne 2019 Street Twin heeft nog meer te bieden aan onze best verkopende moderne klassieker – meer vermogen, hogere prestaties, meer technologie en apparatuur met nog hogere specificaties. Samen met zijn internationaal geroemde toegankelijke en zelfverzekerde rit en meer dan 140 custom accessoires staat de Street Twin - weer opnieuw - centraal voor een geheel nieuwe culturele motorrevolutie. 

 

 

 

STREET TWIN-RIJGEDRAG

Naast zijn ongeëvenaarde traditie vertegenwoordigt de Street Twin nu een belangrijke stap voorwaarts in zelfverzekerd, dynamisch rijgedrag voor de meest succesvolle custom klassieker van Triumph.  Alles aan deze motorfiets is ontworpen om meer controle te bieden en het comfort van de rijder en de passagier te verhogen, tot een niveau dat zo hoog is dat u het rijgedrag, de ontspannen balans, de enthousiaste respons en de op de rijder gerichte technologie alleen volledig zult waarderen tijdens het rijden.

Woman riding a Triumph Street Twin Motorcycle

STREET TWIN-TECHNOLOGIE

 

De 2019 Street Twin zet de standaard voor eerste klas technologie met nieuwe Road en Rain rijmodi, die geen enkele andere motorfiets in deze categorie standaard heeft. Voeg daar aan toe: ABS, uitschakelbare traction control, koppelingsbekrachtiging, TPMS (als accessoire) en een LED achterlicht , allemaal prachtig geintegreerd en je hebt werkelijk een motorfiets die tot alles in staat is.

Woman riding a Triumph Street Twin Motorcycle

 


STREET TWIN CUSTOMIZEN

 

De Street Twin is toegankelijk, leuk om te rijden en perfect te customizen, en duizenden eigenaars blijven geïnspireerd om hun nieuwe Triumph te personaliseren, met talloze accessoire-opties (meer dan 90% van de tot nu toe verkochte Street Twins is uitgerust met Triumph-custom accessoires).  En als gevolg van de unieke veelzijdigheid van de Street Twin blijft de professionele wereld voor custom builds geïnspireerd om ontelbare, prachtige transformaties te creëren. Dit is de kracht en het DNA van Bonneville op de meest toegankelijke manier en ongeacht leeftijd en ervaring is dit de perfecte gelegenheid om een motorfiets te personaliseren en de rit nog meer te verbeteren.  


Dit is een motorfiets die echt een brede mix van rijders aanspreekt qua leeftijd en ervaring.  Ontdek de buitengewone functionaliteiten, stijl en neutrale bediening van de 2019 Street Twin met nieuwe hogere specificaties zelf.