Skip to main content

BONNEVILLE T120 ACE

TER ERE VAN DE ORIGINELE CAFÉ RACERS

Triumph T120 Ace Cafe version

'Head Down – Hold On' was de verfrissende opstandige houding van de jonge, stadse en in leer geklede Bonneville-rijders uit de jaren zestig terwijl ze de Londense North Circular overstaken om vervolgens bij het Ace Cafe samen te komen om ritten met elkaar vergelijken en verhalen te delen tegen een achtergrond van rock 'n' roll. 
De bakermat van Brits motorrijden en café racers, verkeerslichthelden en 'racen naar de Hanger Lane-rotonde en terug voordat de plaat is afgelopen'-rijders, worden het legendarische Ace Cafe in Londen en de tijdloze bekende houding ten opzichte van snelheid nu herdacht met een eenmalige Triumph limited edition motorfiets: de Bonneville T120 Ace.

Prijs € 15.550,00 OTR

 
 
Triumph Bonneville T120 Ace Special Edition

BONNEVILLE T120 ACE

De limited edition Bonneville T120 Ace is een modern classis die ruig, venijnig en karaktervol is.  Gebaseerd op de gevierde T120 Black, heeft de Bonneville T120 Ace meer klasse, betere prestaties en aanwezigheid om zijn doel te bereiken. 

De eenmalige Matt Storm Grey-kleurstelling met streep, het unieke Ace Cafe-logo op de zijpanelen en het spatbord, en de 'Head Down – Hold On'-details op de tank vormen allemaal een aanvulling op het reeds spectaculaire silhouet van de motorfiets ter ere van de originele café racers. 

Beperkt tot een wereldwijde productie van slechts 1400 stuks, met een ondertekend en genummerd certificaat, is de Bonneville T120 Ace een onmisbaar onderdeel van Triumph's modern classic-verhaal dat zich verder blijft ontwikkelen. 

 
Triumph limited edition Bonneville T120 Ace Café  showing  the unique Ace dark paint scheme and four bar tank badge

Deze opwindende, speciale limited edition introduceert eersteklas kenmerken die uniek zijn voor deze motorfiets, waaronder een zwarte 4-bar Triumph-embleem, de Matt Storm Grey-kleurstelling met streep van Ace Cafe en een reeks extra unieke zwarte accessoires, zoals zwarte dekselemblemen en inlaatdeksels.

Triumph limited edition Bonneville T120 Ace Café  showing  the unique Ace logo with 'head down - hand on- tank detailing.

Geleverd met een genummerd certificaat ondertekend door de CEO van Triumph Nick Bloor en algemeen directeur Mark Wilsmore van Ace Cafe, is de Bonneville T120 Ace een echt verzamelobject. De T120 Ace heeft ook een zwart duozadel, exclusief Ace-logo op het voorspatbord en zijpaneel en exclusieve 'Head Down – Hold On'-tankdetails.

Triumph Bonneville T120 Ace Diamond Special Edition

PLUS: BONNEVILLE T120 DIAMOND EDITION

Zestig jaar na de geboorte van de meest legendarische twin motorfiets in de geschiedenis, introduceert Triumph nu de Bonneville T120 Diamond Edition; een unieke limited edition met exclusieve 'White & Silver' Union Flag-kleurstelling, speciale premium chroom kenmerken en details... en een wereldwijde productie van slechts 900 motorfietsen.

TER ERE VAN DE ORIGINELE CAFÉ RACERS

De Bonneville T120 Ace.

Dealer zoeken