Skip to main content

BONNEVILLE T120 DIAMOND EDITION

IETS ECHT SPECIAALS

Triumph Bonneville T120 Diamond edition stationary in an industrial environment

Toen de iconische Bonneville T120 voor het eerst de krantenkoppen haalde in 1959, stond hij aan het begin van een culturele revolutie onder leiding van een nieuwe generatie jonge motorrijders met een nieuw gevoel van optimisme, individualisme en vrijheid.

Deze frisse, levendige levenshouding op volle toeren zou onuitwisbaar verbonden raken met Triumph-motorfietsen en 60 jaar nadat de eerste Bonnevilles de motorwereld veroverden, vieren we dit met iets bijzonders.  Nog steeds een onbetwist motorfiets-icoon, met een spectaculair silhouet dat de essentie vastlegt van wat een motorfiets zou moeten zijn, presenteren we nu een unieke limited edition-versie van Triumph's meest geliefde modern classic: de Bonneville T120 Diamond Edition.

Prijs € 15.350,00 OTR

 
 
Triumph Bonneville T120 Diamond edition stationary in alley

BONNEVILLE T120 DIAMOND EDITION

Herboren voor een nieuwe generatie – en absoluut de favoriete modern classic – de 1200cc Bonneville T120 is een Triumph-legende, met zijn verbluffende mix van authentiek Brits design en moderne prestaties die iconische klassieke vormgeving combineert met vermogen, techniek en technologie van de 21ste eeuw.

Om 60 jaar Bonneville motorfietsen te vieren, is er nu een unieke limited edition van dit stijlicoon verkrijgbaar.  Met een prachtige 'White and Silver' Union Flag-kleurstelling, een reeks zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige chromen details en een genummerd certificaat ondertekend door de CEO van Triumph Nick Bloor, zullen er slechts 900 Bonneville T120 Diamond Edition motorfietsen ooit worden gebouwd; elk uniek model vertegenwoordigt een onmisbare nieuwe stap in de historische bloedlijn van de Bonneville T120.

 
Close up shot showing the Triumph Bonneville T120 Diamond Edition white and silver union flag paint scheme

Uitgevoerd met eersteklas afwerking, het meest in het oog springend van alles is de prachtige en unieke hoogwaardige 'White & Silver' Union Flag-kleurstelling van de Diamond Edition.  Dit wordt aangevuld door een exclusief logo en unieke zijpanelen samen met speciale premium chromen details. 

Left hand side shot of the Triumph Bonneville Limited Diamond edition motorcycle

Voor het eerst sinds de iconische Thunderbirds uit de jaren 50 heeft de T120 Diamond Edition een 4-bar Triumph-embleem.  Extra details zoals een gepolijste chromen kettingkast, zijdeksels en emblemen vergroten het premium gevoel van deze limited edition motorfiets.

Side panel shot showing the Triumph Bonneville Limited Diamond edition logo

ONDERTEKEND CERTIFICAAT

De productie van de Bonneville T120 Diamond Edition is beperkt tot 900 en wordt geleverd met een genummerd certificaat, ondertekend door de CEO van Triumph Motorcycles Nick Bloor; een verzamelobject op zich.

Triumph limited edition Bonneville T120 Diamond Edition in the background with Ace Cafe in the foreground.

PLUS: BONNEVILLE T120 ACE

Ter ere van de eerste café racers – en het legendarische Ace Cafe in Londen waar hun verhaal begon – levert de limited edition Bonneville T120 Ace een minimalistische, zwarte urban racer Bonneville-rit met exclusieve details en premium afwerkingen gecombineerd voor de het ultieme Bonneville thema van racen vanaf het verkeerslicht  

IETS ECHT SPECIAALS

De Bonneville T120 Diamond Edition.

Dealer zoeken