Skip to main content

Bonneville T120

Jet Black
Prijzen Vanaf € 14.900,00
Stel Uw Motorfiets Samen
Triumph bonneville T120 motorcycle side on
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your rideBONNEVILLE T120


Met zijn perfecte balans tussen urban uitstraling en elegantie is de Bonneville T120 de directe afstammeling van de legendarische Bonneville-motorfiets uit 1959.  Van de geluiddempers in peashooterstijl, het profiel van het motorblok en de schitterende details tot zijn legendarische silhouet is dit precies de moderne klassieker zoals u hem wilt hebben.

Het 1200cc Bonneville-motorblok met hoog koppel wordt gevoed door een authentiek vormgegeven dubbel gasklephuis en levert een indrukwekkend maximum koppel van 105 Nm bij slechts 3.100 t/min. Met opwindende prestaties, een superieur comfort, praktische functionaliteit en dynamisch, maar toch gebruiksvriendelijk, rijgedrag rijdt u hier met plezier de hele dag op, iedere dag, alleen of met een duopassagier.

De vertrouwde technologie is subtiel ingebouwd, zoals ABS, elektronische gasklepregeling, tractiecontrole, bekrachtigde koppeling, twee rijmodi en handvatverwarming als standaarduitrusting, met vloeistofkoeling voor een zuiniger brandstofverbruik.  Samen met de klassieke vormgeving van de Bonneville T120 is het resultaat onweerlegbaar een fraaie evolutie van een echte legende.

 

 

DE BONNEVILLE T120-SERIE IN CIJFERS

1959 INTRODUCTIE

De T120 heeft nog de tijdloze stijl van de originele Bonneville uit 1959 die aan de wieg stond van een culturele revolutie.

1200 CC BONNEVILLE TWIN

1200cc-motorblok dat speciaal voor deze moderne klassieker is gebouwd en is ontwikkeld met instandhouding van het silhouet van het origineel uit 1959.

80 PK PIEKVERMOGEN

Het motorblok met hoog koppel geeft niet alleen onderin maar over het hele toerentalbereik veel vermogen af.

160+ ACCESSOIRES

Pas de stijl, prestaties en functionaliteit van uw Bonneville T120 helemaal aan uw smaak aan met ruim 160 accessoires van hoge kwaliteit.

Bekijk de specificaties
Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.