Skip to main content

BONNEVILLE T120

1200CC-MOTORBLOK

Triumph bonneville T120 motorcycle in green and white side on under bridge

 

GEWELDIGE MOTOR

Het authentieke karakter van de Bonneville T120 komt tot uiting in de 1200cc parallelle-twinmotor met hoog koppel en 8 kleppen.

Deze is speciaal voor de moderne klassieke motorrijstijl ontwikkeld met een directe, opwindende vermogensafgifte en produceert op zijn top een koppel van 105 Nm bij slechts 3.100 t/min – een verbluffende toename van 54% ten opzichte van de vorige Bonneville-generatie.  Met een vermogensafgifte van 80 PK bij 6.550 t/min, 18% hoger dan het vorige motorblok, levert het 1200cc-blok veel meer kracht onderin en over het hele toerentalbereik, met 50% meer vermogen bij 4.500 t/min.  Met de bijzonder nauwkeurige en directe respons op het gas van Triumph’s nieuwe generatie elektronische gasklepregeling en motormanagementsysteem, is de zestraps Bonneville T120-motor gebouwd met een karaktervolle toon en een ontstekingsinterval van 270° voor een soepele, lineaire vermogensafgifte.

 

 

 

 
Triumph bonneville T120 motorcycle parked

PRACHTIGE STIJL

Het profiel van het 1200cc-motorblok van de Bonneville is fraai vormgegeven met veel aandacht voor details en afwerking, zodat traditionele stijlkenmerken van het silhouet van het roemruchte Bonneville-motorblok uit de jaren 60 in takt bleven. Dankzij de subtiele integratie van eigentijdse componenten behoudt de motor zijn legendarische, authentieke look.

Triumph bonneville T120 motorcycle peashooter exhaust and back wheel

FRAAI GELUID

Met de elegante dubbele uitlaten in peashooterstijl gecombineerd met een strakke, recht lopende uitlaatpijp produceert de Bonneville T120 het ware geluid van een Britse twin: een diepe, volle klank die absoluut past bij het karakter, afgestemd op het niveau dat je bij zo’n motorfiets wilt hebben en verwacht.

Bonneville T120

Bekijk het gamma