Skip to main content

THRUXTON 1200

STIJL

De opwindende Thruxton tilt de moderne klassieke sportmotor naar een nieuw niveau waarbij een adembenemend en legendarisch origineel silhouet wordt gecombineerd met een prachtige strakke en imposante stijl en een scala aan details van hoge kwaliteit.

Triumph Thruxton R competition green static

SOEPELE RIJEIGENSCHAPPEN, WENDBAARHEID EN FUNCTIONALITEIT

Met de Bonneville Thruxton keert de legendarische caféracer terug naar zijn prestatiegerichte roots, van de krachtige 1200cc ‘Thruxton spec’-motor tot de rijeigenschappen, wendbaarheid en functionaliteit, die aansluiten bij de fraaie, indrukwekkende en authentieke Thruxton-vormgeving.

 

 

PRACHTIGE AGRESSIEVE STIJL

Met hun dreigende uitstraling en allure van de originele Triumph-racemodellen tillen de Thruxton en Thruxton R de moderne klassieke sportmotor naar het hoogste niveau, met kwaliteitsdetails zoals een slank vormgegeven brandstoftank, solozadel* en een unieke opklapbare ‘Monza’-tankdop die laten zien dat de Thruxton en Thruxton R de grenzen verleggen.

*Niet in iedere markt verkrijgbaar.

Triumph Thruxton R fuel tank

FRAAIE DETAILS

De beide Thruxton-motoren hebben een unieke brandstoftank met een opklapbare ‘Monza’-tankdop (voor het eerst op een moderne productiemotor), een bulletzadel en lichtgewicht aluminium stuureindspiegels, velgen en swingarm. De Thruxton R is voorzien van een extra gelakte zadelkap, gepolijste bovenste kroonplaat, tankbeschermer en blank geanodiseerde aluminium swingarm.  Er zijn twee kleurschema's voor de Thruxton, Jet Black en Korosi Red, en drie voor de Thruxton R, namelijk Silver Ice, Crystal White en Competition Green.

Triumph Thruxton R seat detail

INSPIRATIESETS VOOR THRUXTON

We hebben twee interessante ‘inspiratiesets’ gemaakt die dienen als uitgangspunt om je motor een eigen stijl te geven of die je door je Triumph-dealer als complete set kunt laten installeren, inclusief een complete Track Racer en de ultieme 'Café Racer’-set.

DE INSPIRATIESET TRACK RACER

De set 'Track Racer' geeft de ultieme Thruxton nèt die finishing touch.  De set bevat een scala aan wedstrijd-georiënteerde accessoires zoals een gewelfde cockpit met verlaagd clip-onstuur, in een bijpassende kleur gelakte zadelkap (standaard op de Thruxton R), verwijderingsset voor het achterspatbord met een compact achterlicht, slip-ondempers van Vance & Hines*, geribbelde stuurhandvatten en een authentieke leren tankbeschermer.

DE INSPIRATIESET CAFÉ RACER

De inspiratieset Café Racer omvat de finishing touch voor een complete caféracer-stijl. Deze set omvat een strak achtereinde dankzij de verwijderset voor het achterspatbord, een verlaagd clip-onstuur, agressieve uitlaten van Vance & Hines*, een getint flyscreen, een zadelkap in een bijpassende lakkleur (standaard op de Thruxton R), kenmerkende Triumph-tankrubbers, geribbelde stuurhandvatten en een authentieke leren tankbeschermer.

 

*Let op: de beschikbaarheid van de dempers van Vance & Hines, de vervangingsset voor het achterspatbord en de richtingaanwijzers wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph-dealer of deze verkrijgbaar zijn.

 

DE THRUXTON-SERIE

BEKIJK HET GAMMA