Skip to main content

 

De ongelooflijke 1200cc-prestaties met 'hoog vermogen' en rijhulptechnologie van de Thruxton komen het best tot uiting in het 'R'-model, dat is voorzien van de hoogste specificaties en vraagt om een intense rijhouding, een verhoogd achtereinde, grepen met een kleinere diameters en in het algemeen hogere specificaties van luxe onderdelen. 

De Thruxton R tilt de de moderne rijeigenschappen naar een hoger niveau met de hoogste specificaties: dubbele zwevende Brembo-schijven met Brembo monobloc-remklauwen en hoofdremcilinder, Showa USD-voorvork, Öhlins-achtervering en Pirelli Diablo Rosso Corsa-banden. 

De perfecte balans van de Thruxton R tussen een adembenemende stijl, opwindende prestaties, een exceptioneel rijgedrag en toonaangevende functionaliteit maken duidelijk dat de racelegende van Triumph met deze motorfiets weer helemaal terug is.

 

 

DE THRUXTON 1200-SERIE IN CIJFERS

1200 cc-TWINMOTOR

Ontworpen voor de opwindende klanken van een Britse race-twin, met het volle, rauwe geluid dat past bij de legendarische naam Thruxton.

112 Nm MAXIMUMKOPPEL

Het maximumkoppel van 112 Nm is 62% hoger dan dat van het Thruxton-blok van de vorige generatie, met meer vermogen over het hele toerentalbereik.

160+ Ruim ACCESSOIRES

Wat is een caféracer zonder uw eigen persoonlijke touch? Kies uit ruim 160 luxe custom-geïnspireerde accessoires.

97 PK PIEKVERMOGEN

Een opwindende vermogensafgifte over het hele toerentalbereik van de Bonneville-motor met hoog vermogen en een uniek Thruxton-geluid.

VIEW SPECIFICATION
Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.