BONNEVILLE BOBBER

€ 15.850,00

i

BONNEVILLE BOBBER

€ 15.850,00

Als echte custombike uit de fabriek, omvat de Bonneville Bobber op ultieme wijze de principes van een minimalistische styling, gespierde allure en de zeer doelgericht ontworpen stijl van een ware Britse legende.

Gestript tot zijn zuiverste essentie, toont de Bonneville T120 alle karakteristieke kenmerken van een bobber. Met zijn eenvoudige, vloeiende lijnen en lage zitpositie, het solozadel, de brede stuurstang, het minimalistische kuipwerk, de fraai gevormde tank en koplamp, de draadspaakwielen, het brede achterwiel en die onmisbare hardtail-look.

Het unieke chassis, de vering en het frame zorgen voor een comfortabele, vertrouwde en dynamische rijbeleving, die de toon zet in zijn klasse. Bovendien kunnen het elegant vormgegeven zadel en de meter, als eerste in hun klasse, worden afgesteld op de berijder en de rijstijl. De 'swing cage'-hardtail-configuratie is voorzien van een geraffineerde monoshock-vering, die ervoor zorgt dat de Bobber bijzonder comfortabel en sensationeel rijdt.

Alle elektronische componenten en speciaal op de rijder gericht technologieën zijn zorgvuldig aan het zicht onttrokken, om de strakke lijnen van de Bobber niet teniet te doen. Ook de karakteristieke rechte lijn van de 'Bonnie'-uitlaatpijp met het verborgen katalysatorhuis, is elegant geïntegreerd, zodat de adembenemende, gestripte trekken van de Bobber behouden blijven.

Als kloppend hart van de Bobber fungeert de in zijn klasse onovertroffen 1200 cc Bonneville-motor met een hoog koppel en dat heerlijke, onversneden bobbergeluid. De motor levert een hoger koppel en meer vermogen bij lagere toerentallen dan de Bonneville T120. Dankzij de dubbele, schuin afgesneden peashooter-dempers, de unieke dubbele luchtfilterkast en filters, weet de rijder zich steeds omgeven door de magistrale hot rod-symfonie van de Bonneville.

Voor de Bonneville Bobber zijn ruim 130 accessoires leverbaar om hem nog mooier te maken.

Max. vermogen EC 77 pk (56,6 kW) bij 6.100 omw/min
Max. koppel EC 106 Nm bij 4.000 omw/min
Voorrem Remschijf 310 mm, zwevende remklauw (Nissin) met 2 zuigers, ABS
Achterrem Enkele remschijf 255 mm, zwevende remklauw (Nissin) met 1 zuiger, ABS
Voorvering KYB 41 mm voorvork, veerweg 90 mm
Achterwielophanging KYB monoshock met stangoverbrenging, veerweg achterwiel 77 mm

Key Features

MOTOR

MOTOR

De toonaangevende Bonneville-motor van 1200 cc met hoog koppel draait op een speciale Bobber-instelling die nog meer koppel en vermogen in het lage toerenbereik oplevert dan bij de Bonneville T120. Zijn kenmerkende, uitzonderlijke karakter ontleent de Bonneville Bobber aan een unieke dubbele luchtfilterkast met dubbele filters, zijn uitlaatsysteem en de uitgaande as. Om het brandstofrendement te verbeteren is de motorfiets bovendien voorzien van de nieuwste generatie elektronische gasklepregeling met twee rijmodi en een zorgvuldig aan het zicht onttrokken vloeistofkoeling.

UITLAAT EN GELUID

UITLAAT EN GELUID

Schuin afgezaagde uitlaat, het geluid van een echte hot rod. De twee afgezaagde peashooter-dempers van geborsteld roestvrij staal omgeven de genietende motorrijder met het weldadige hot rod-geluid van een echte Bonneville.

SOLOZADEL MET ZWEVENDE BODEMPLAAT

SOLOZADEL MET ZWEVENDE BODEMPLAAT

De Bonneville Bobber is uitgerust met een opvallend solozadel met aluminium bodemplaat, gemonteerd op een vrijdragende steunarm. Het zadelprofiel heeft een optimale zitvorm en een comfortabele dikke schuimvulling met fraai bestikte bekleding en premium Triumph-logo.

BONNEVILLE BOBBER SPECIFICATIES

Type Vloeistofgekoeld, 8 kleppen, SOHC, parallelle tweecilinder met een krukhoek van 270°
Inhoud 1200 cc
Bore Stroke 97,6 / 80 mm
Compression 10,0:1
Max. vermogen EC 77 pk (56,6 kW) bij 6.100 omw/min
Max. koppel EC 106 Nm bij 4.000 omw/min
Systeem Multipoint sequentiële elektronische brandstofinspuiting
Uitlaat 2-in-2 dubbelwandig uitlaatsysteem van geborsteld roestvrij staal met dubbele geluiddemper van geborsteld staal.
Eindaandrijving Ketting
Koppeling Natte platenkoppeling met bekrachtiging
Versnellingsbak 6 versnellingen
Frame Stalen buizenframe
Swingarm Tweezijdig, staalbuis
Voorwiel Spaakwiel met 32 spaken - stalen velgen, 19 x 2,5 inch
Achterwiel Spaakwiel met 32 spaken - stalen velgen, 16 x 3,5 inch
Voorband 100/90-19
Achterband 150/80 R16
Voorvering KYB 41 mm voorvork, veerweg 90 mm
Achterwielophanging KYB monoshock met stangoverbrenging, veerweg achterwiel 77 mm
Voorrem Remschijf 310 mm, zwevende remklauw (Nissin) met 2 zuigers, ABS
Achterrem Enkele remschijf 255 mm, zwevende remklauw (Nissin) met 1 zuiger, ABS
Instrumentendisplay en -functies Multifunctionele lcd-instrumentengroep met analoge snelheidsmeter, kilometerteller, schakelstandindicator, brandstofmeter, resterende actieradius, onderhoudsindicator, klok, 2 dagtellers, gemiddeld en huidig brandstofverbruik, status tractiecontrole, cruisecontrol gereed en handvatverwarming gereed - bediening via scrollknop op de handgreep.
Breedte stuur 800 mm
Hoogte zonder spiegels 1025 mm
Seat Height 690 mm
Wielbasis 1510 mm
Vorksprong 25.8º
Naloop 87,9 mm
Dry Weight 228kg
Tankinhoud 9 l
Brandstofverbruik ** 4,1 l/100km
CO2 figures ** Norm Euro 4: 98 g/km **CO2 and fuel consumption are measured according to regulation 168/2013/EC.  Figures on fuel consumption are derived from specific test conditions and are for comparative purposes only. They may not reflect real driving results.

Adviesverkoopprijzen inclusief BTW/BPM en de onvermijdbare rijklaarmaak kosten (van transport, registratie, kenteken bewijs, leges, recycling bijdrage en een volle tank).