Nieuwe Bonneville Bobber Black

€ 17.275,00

i

Nieuwe Bonneville Bobber Black

€ 17.275,00

Even opwindend om te zien als om te berijden, de nieuwe Bonneville Bobber Black voert de legendarische Bonneville-lijn op tot ongekende hoogten.

Donkerder, rauwer, krachtiger, de nieuwe Bobber Black bezit alle kenmerkende eigenschappen van de klassieke bobbers, inclusief de legendarische lijnen, de verborgen ‘clean line’-rijdertechnologie en de vernieuwende technische hoogstandjes. Zijn karakter is nu nog agressiever met een duistere, gespierde stijl, terwijl het specificatieniveau nog hoger is opgevoerd, bijvoorbeeld door de in zijn klasse onovertroffen Brembo-voorrem met de dubbele remschijven en de potente Showa-vorken en de full-LED-koplamp.

De nieuwe Bobber Black is uitgerust met de veelgeprezen Bonneville 1200HT-motor, met dat kenmerkende bobbergeluid, het hoge koppel en het extra vermogen bij lage toerentallen en in het middenbereik, hoger zelfs dan dat van de Bonneville T120. Het kenmerkende motorgeluid van de typisch Britse Bonneville wordt versterkt door die unieke, zinnenprikkelende tonen van de bobber hot rod, alles dankzij de korte, schuin afgesneden, zwart gelakte uitlaatpijpen en het unieke systeem met de dubbele luchtfilterkast.

Voorzien van de nieuwste Bonneville-rijdertechnologieën, speciaal ontwikkeld om de rijder meer controle, groter comfort en meer veiligheid te bieden. Inclusief twee rijmodi – Rain en Road, schakelbare tractieregeling, bekrachtigde koppeling, ABS, startonderbreker en, uniek op de Bobber Black, and intuitive single button cruisecontrol.

Met een volledig verduisterde stijl en unieke, luxe afwerkingsdetails op een nog hoger specificatieniveau - van de zwarte, verchroomde koplamprand, tot de unieke zwarte zadelsteun. Het dikke 16 inch-voorwiel, de dubbele remschijven en de indrukwekkende Showa-voorvorken van 47 mm, geven de nieuwe Bobber Black een nog zelfverzekerdere houding en aanwezigheid op de weg.

Max. vermogen EC 77 pk (56,6 kW) bij 6.100 omw/min
Max. koppel EC 106 Nm bij 4.000 omw/min
Voorrem Twin 310 mm disc, Brembo 2-piston floating calipers, ABS
Achterrem Enkele remschijf 255 mm, zwevende remklauw (Nissin) met 1 zuiger, ABS
Voorvering SHOWA 47 mm voorvork, veerweg 90 mm
Achterwielophanging KYB monoshock met stangoverbrenging, veerweg achterwiel 77 mm

BOBBER CUSTOM STYLE

LEGENDARISCHE BOBBERLIJNEN

LEGENDARISCHE BOBBERLIJNEN

Met dezelfde lage, minimalistische zitpositie, gestripte stijl en legendarische lijnen als de Bonneville Bobber.

KENMERKENDE BOBBERFUNCTIES

KENMERKENDE BOBBERFUNCTIES

Van zijn strakke lijnen, het solozadel en de originele hardtail-look, tot het brede, platte stuur, de draadspaakwielen en de fraai gevormde tank – deze motorfiets is ‘every inch a bobber'

PRACHTIGE AFWERKING MET LUXUEUZE DETAILS

PRACHTIGE AFWERKING MET LUXUEUZE DETAILS

Volgepakt en luxueus afgewerkt met vele stijlvolle Bobber-details. Met bijvoorbeeld een accuhouder, klassiek vormgegeven en op trommelremmen geïnspireerde achterwielnaaf, gasklephuizen in carburateurlook, zwarte stijlvolle LED-richtingaanwijzers, achterspatbord, zijdelings gemonteerd contactslot, stuureindspiegels en afsluitbare tankdop met logo.

Nieuwe Bonneville Bobber Black SPECIFICATIES

Type Vloeistofgekoeld, 8 kleppen, SOHC, parallelle tweecilinder met een krukhoek van 270°
Inhoud 1200 cc
Bore Stroke 97.6 / 80mm
Compression 10.0:1
Max. vermogen EC 77 pk (56,6 kW) bij 6.100 omw/min
Max. koppel EC 106 Nm bij 4.000 omw/min
Systeem Multipoint sequentiële elektronische brandstofinspuiting
Uitlaat 2-in-2 dubbelwandig uitlaatsysteem van geborsteld roestvrij staal met dubbele geluiddemper van geborsteld staal.
Eindaandrijving Ketting
Koppeling Natte platenkoppeling met bekrachtiging
Versnellingsbak 6 versnellingen
Frame Stalen buizenframe
Swingarm Tweezijdig, staalbuis
Voorwiel Spaakwiel met 32 spaken - stalen velgen, 16 x 2,5 inch
Achterwiel Spaakwiel met 32 spaken - stalen velgen, 16 x 3,5 inch
Voorband 130/90 B16
Achterband 150/80 R16
Voorvering SHOWA 47 mm voorvork, veerweg 90 mm
Achterwielophanging KYB monoshock met stangoverbrenging, veerweg achterwiel 77 mm
Voorrem Twin 310 mm disc, Brembo 2-piston floating calipers, ABS
Achterrem Enkele remschijf 255 mm, zwevende remklauw (Nissin) met 1 zuiger, ABS
Instrumentendisplay en -functies Multifunctionele lcd-instrumentengroep met analoge snelheidsmeter, kilometerteller, schakelstandindicator, brandstofmeter, resterende actieradius, onderhoudsindicator, klok, 2 dagtellers, gemiddeld en huidig brandstofverbruik, status tractiecontrole, cruisecontrol gereed en handvatverwarming gereed - bediening via scrollknop op de handgreep.
Breedte stuur 760 mm
Hoogte zonder spiegels 1025 mm
Seat Height 690 mm
Wielbasis 1510 mm
Vorksprong 25.4º
Naloop 92 mm
Dry Weight 237.5 Kg
Tankinhoud 9L
Brandstofverbruik ** 4,1 l/100km
CO2 figures ** Norm Euro 4: 98 g/km **CO2 and fuel consumption are measured according to regulation 168/2013/EC. Figures on fuel consumption are derived from specific test conditions and are for comparative purposes only. They may not reflect real driving results.

Adviesverkoopprijzen inclusief BTW/BPM en de onvermijdbare rijklaarmaak kosten (van transport, registratie, kenteken bewijs, leges, recycling bijdrage en een volle tank).