Skip to main content

01

Adventure

tiger 1200

GEBOREN VOOR AVONTUUR

Er is een nieuwe generatie Tigers! Geavanceerde adventure-motorfietsen met opwindende, kenmerkende driecilindermotoren, een innovatieve, vooruitstrevende technologie en rijke uitrusting, superieure rij-ergonomie en een wendbaar, neutraal rijgedrag: iedere Tiger is uitgerust met het maximale vermogen om u overal naartoe te brengen in stijl, met comfort en alle controle. De Triumph Tigers zijn de ultieme reeks adventure-motoren waarmee u ieder moment ten volle kunt beleven.

Download de recentste Triumph Motorcycles Adventure brochure hier.

 

02

Modern Classics

Triumph Bonneville Bobber Cornering in countryside setting

TIJDLOZE LEGENDEN

Alle motoren uit onze indrukwekkende lijn Modern Classics beschikken over toonaangevende rijhulptechnologie, elk met een eigen, authentiek karakter en unieke prestaties.

 

Download de recentste Triumph Motorcycles Classics brochure hier.

 

03

Roadsters

Triumph Roadster cornering on a track

DE DRIECILINDER VAN DE NIEUWE GENERATIE

Het hart van al onze naked sportmotorfietsen in het premium roadster-assortiment wordt gevormd door de nieuwste generatie van Triumph's iconische driecilindermotor, met legendarische prestaties, een hoog koppel en een bruut geluid.

 

Download de recentste Triumph Motorcycles Roadsters brochure hier.

 

04

rocket 3

Action shot of a Triumph Rocket 3 showcasing its incredible acceleration and 221Nm torque at a bend

werelds grootste productiemotor voor motorfietsen

Met 's werelds grootste productiemotor voor motorfietsen, een ongeëvenaard koppel en een unieke, dominante uitstraling, heeft de nieuwe Rocket 3-serie op natuurlijke wijze een eigen categorie opgeëist.  Deze fenomenale motorfietsen, die de ultieme high-performance muscle roadsters vertegenwoordigen, zijn speciaal ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar absolute topspecificaties en de beste motorfiets in zijn klasse, samen met een toonaangevende combinatie van capaciteit, koppel, rijgedrag en vermogen.