Skip to main content

STREET TRIPLE

TRIPLE 765CC-MOTOR

Het nieuwste 765 cc Street Triple-motorblok is ontwikkeld op basis van het befaamde Daytona-raceblok en betekent een belangrijke stap voorwaarts in vermogen en koppel.

Met meer dan 80 nieuwe onderdelen, waaronder een grotere boring en slag, nieuwe krukas, zuigers en met nikasil beklede cilinders is een spectaculaire toename in prestaties verkregen, vooral onderin en in het middenbereik.

STREET TRIPLE S – ONGEËVENAARDE KRACHT EN KOPPEL

De motorvariant voor de Street Triple S levert meer vermogen dan de vorige generatie over het hele toerenbereik, maar vooral onderin en in het middenbereik. De instelling van de S levert een hoger topvermogen op, tot wel 113 pk bij 11.250 t/min en een stijging van het maximumkoppel tot 73 Nm bij 9.100 t/min.

STREET TRIPLE RS – HET KRACHTIGSTE STREET-MODEL OOIT

Het blok van de Street Triple RS levert het hoogste vermogen dat een Street Triple ooit heeft gehad en zorgt voor ultieme prestaties van deze straatmotor. Het topvermogen wordt verhoogd tot liefst 123 pk bij 11.700 t/min en het maximumkoppel tot 77 Nm bij 10.800 t/min.

NIEUWE SLIP- EN BEKRACHTIGDE KOPPELING

De Street Triple R en RS zijn beide voorzien van een nieuwe slipkoppeling en koppelingsbekrachtiging die het schakelen lichter maken en bediening van de koppelingshendel vergemakkelijken. Het nieuwe systeem biedt de motorrijder nog meer comfort en controle en helpt stuiteren en trillen van de achterkant te verminderen bij krachtig remmen.

Triumph Street Triple Engine

UITLAATSYSTEEM VOOR BETERE PRESTATIES EN MOOIERE SOUND

De nieuwe uitlaatsystemen van de Street Triple verhogen de prestaties en tillen het vermogen van deze generatie naar een aanzienlijk hoger niveau.

Closeup of Triumph Street Triple Airbox

HERZIENE LUCHTFILTERKAST

De nieuwste Street Triples hebben een herziene luchtfilterkast, wat een veel beter inductiegeluid oplevert bij acceleratie voor een dieper en voller brullende Triumph Triple. Het uitlaatsysteem presteert beter en heeft meer stijl, met een minimale visuele impact en verlaging van het totale gewicht van de motor.

Silencer on 2017 Triumph Street Triple RS

NIEUWE DEMPERAFWERKING

Er zijn twee nieuwe demperafwerkingen: een fraai vormgegeven 'S'-versie die perfect aansluit op het allroundkarakter van de motor en een sportiever uitgevoerde demper voor de 'R'- en 'RS'-modellen met bewerkte eindkappen en een hitteschild die de daadkrachtige uitstraling benadrukken.

Street Triple

Vraag een proefrit aan