Skip to main content

GEVOEL IS ALLES

Triumph Street Triple RS and Moto2 prototype bike racing around a bend on the track

 

Van de versnelling  van het kenmerkende triple-blok, het koppel en het haarscherpe geluid tot de sensatie van hun vlijmscherpe handling, de state-of-the-art technologie en de agressieve "nose-down-houding" zorgen de klassebepalende Speed Triple en Street Triples van Triumph voor maximale explosieve, dynamische en wendbare prestaties op de weg en op het circuit.  

 

Deze klasse is geboren om te racen en tilt het ongelooflijke 765 cc Street Triple-blok van Triumph naar een geheel nieuw niveau. Door het Moto2™-kampioenschap te voorzien van motorblokken levert Triumph de meest opwindende en responsieve rit ooit.

 

 

 

Triumph Moto2 Prototype bike speeding on a race track

Een Triple-blok gemaakt om te racen.

Vanaf het moment dat je het gas opentrekt, helemaal tot aan het rode gebied, is een Triumph Triple nergens anders mee te vergelijken. Van het enorme vermogen over het hele toerengebied tot de continue trekkracht en het haarscherpe blaffende geluid, staan de nieuwste generatie Speed en Street Triples van Triumph garant voor plezier en sensatie. Geboren uit een bloedlijn van Isle of Man TT en SuperSport-winnaars was de topklasse 765cc Street Triple RS motor de voor de hand liggende keuze om het 2019 Moto2™-kampioenschap aan te drijven.

 
Triumph Street Triple in shadows with exhaust fumes billowing out to create a mysterious  atmosphere

Met precisie ontworpen wendbaarheid

Gevoel is alles, van de sensatie van het raken van de perfecte apex, tot het vasthouden van de ideale lijn, vloeiende bochten en dan het rechte stuk op. Met hun geavanceerde prestatiegerichte chassis set-up, ontworpen voor de perfecte balans tussen dynamisch en wendbaar rijgedrag, comfort en controle en de hoogste specificaties ooit op het gebied van vering, remmen en racebanden, is elke Speed en Street Triple slechts voor één ding gemaakt: de perfecte rit. 

 
Triumph TFT Display showing our performance enhanced technology.

Techniek achter de prestaties

Triumph's 2019 Speed en Street Triple line-up leveren het grootste prestatieniveau ooit, met de modernste technologie, ontworpen voor het meest nauwkeurige en responsieve rijgedrag ooit, zowel op het circuit als op de weg. De specificaties van elk model zijn op maat gemaakt voor de perfecte set-up met: geavanceerde managementsystemen voor de rijder, variërend van klassebepalende geoptimaliseerde tractiecontrole in bochten en ABS, tot full colour multifunctionele TFT-instrumenten, een quickshifter en een groot aantal krachtige rijmodi, waaronder track, sport, weg, regen en programmeerbare rijmodi - allemaal geconfigureerd voor de optimale ABS, tractiecontrole en gasklepinstelling.  

 
Triumph Street Triple RS corning on a track

Maximale uitstraling

Met hun agressieve "neus naar beneden-houding", kenmerkende naked sport-stijl en hooligan attitude, voorzien van het hoogste niveau van afwerking en detaillering in de klasse bepaalt de 2019 Speed en Street Triples de standaard voor evenwichtigheid, stijl en kwaliteit.

 

 

 

TOONAANGEVEND

 

Triumph Street Triple R stationary with rider sat looking into the distance

STREET TRIPLE-FAMILIE

De meest opwindende, dynamische, wendbare en intuïtieve motorfietsen die Triumph ooit heeft gemaakt. Gebouwd voor maximaal plezier en houding, geliefd om zijn gemakkelijke bediening, wendbaarheid en opwindende, responsieve, koppelrijke, race-rijke 765 cc driecilinder motor en nu de motor voor het 2019 Moto2™-kampioenschap.

Triumph Speed Triple RS stationary with rider sat looking into the distance

SPEED TRIPLE-FAMILIE

De originele performance street hooligan, met een haarscherp 1050cc driecilinder blok, geavanceerde technologische ontwikkelingen voor de rijder die de al legendarische wendbaarheid, haarscherpe handling, premium afwerking en verbluffende, agressieve straatvechterstijl verbeteren.DICHTSTBIJZIJNDE DEALER

Ervaar de Triumph Triple Powered experience zelf door de dichtstbijzijnde dealer te bezoeken en een proefrit op de Speed Triple of Street Triple te boeken. 

 
DEALER ZOEKEN