Skip to main content
Triumph Rocket 3)

ROCKET 3 LIMITED EDITIONS

 

 

Met slechts 1000 limited editions wereldwijd, elk verkocht met zijn eigen unieke echtheidscertificaat, leveren de nieuwe Rocket 3 R Black en Rocket 3 GT Triple Black extra exclusiviteit, met een nieuw niveau van brutalere, ruigere spierkracht van de Rocket 3-reeks.

Deze opvallende edities profiteren van dezelfde toonaangevende 2500 cc driecilindermotor, hooggespecificeerde technologie en fenomenale rijeigenschappen die de Rocket 3 naar de top van zijn categorie hebben gebracht. Met hun unieke en verfijnde duistere stijl geven deze limited editions de ultieme high-performance muscle roadster een nieuwe uitstraling.

 
 

 

 

Triumph Rocket 3

 

 

Twee kenmerkende en unieke kleurstellingen 

Triumph's designteam heeft ervoor gezorgd dat elke limited edition een nieuwe en unieke premium kleurstelling krijgt dat past bij zijn uitstraling. De Rocket 3 R Black heeft een duistere en ruige stijl met zijn agressieve matte en glanzende zwarte lak, terwijl de Rocket 3 GT Triple Black, gebouwd is om nog verder te gaan met deze donkere stijl met kenmerkend drie tinten lakwerk

Het premium zwarte thema wordt bij beide modellen voortgezet met de koplampsierrand, radiateurkappen, fly-screen afwerkingen en bodyworlafwerkingen die allemaal uniek zijn en vakkundig in een diepzwarte glans worden gespoten.

 
 

Duurzame donkere stijl  

De stoere, zwarte afwerking is even duurzaam als prachtig. Het grootste productiemotorfiets motorblok met het hoogste koppel ter wereld heeft nu unieke premium zwart gespoten hydrogevormde uitlaatbochten, hitteschilden en eindkappen, terwijl de luchtinlaatdeksel is behandeld met een mat zwart geruwde poedercoating. 

De zwart geanodiseerde onderdelen geven nog meer detail aan deze zeer speciale edities. Het achterframe en de opklapbare voetsteunen voor de passagier behouden het kenmerkende zwarte thema, samen met de strakke, minimalistische lijnen van de achterkant van de Rocket 3. De swingarm, de achterwielophanging, de zijstandaard, de spiegels aan het stuur, de voetsteunen, de hielbeschermers  en het rempedaal zijn allemaal op elkaar afgestemd, met oneindige details met de exclusieve zwarte koppelings- en remhendels. 

De hoogwaardige Showa-vork volgen nu het premium, volledig zwarte thema. De windschermen zijn zwart, net als de kroonplaten, stuurverhogers en stuurklemmen. Een prachtig voorspatbord van carbon maakt het premium gevoel van de voorkant compleet. Deze extra aandacht voor detail en de keuze voor duurzame, hoogwaardige afwerkingen onderscheidt deze limited edition Rockets echt.