18-09-2016 - 18-09-2016

  Triumph Live Netherlands

  Na een mooi motorseizoen met prachtige nieuwe introducties kan een feest niet uitblijven en dus organiseert Triumph op zondag 18 september Triumph Live Netherlands! Het festivalterrein van de Ijsbreker in Leusden vormt dan weer het toneel voor prachtige motoren, muziek, food, entertainment en veel gezelligheid.   

  De twee voorgaande edities werden al goed bezocht, maar met het uitgebreide programma van de komende editie is er al helemaal geen reden meer om thuis te blijven. Zo kan men genieten van live muziek met onder andere de "Old Ditch River Hoppers". bieden de Triumph dealers weer volop inspiratie en koopjes op de Biker Market  en kun je demorijden op de nieuwste modellen van Triumph. 

  Nieuw voor dit jaar is ook de “Bonneville Garage”, hier kom je in contact met de vrienden van de Triumph Twin Community, laat je je inspireren door een pin-stripe artiest en zadelbekleder van de Greasy Hands Motorshow, leer je alles over de Street Twin dankzij de duurtest van Moto73 en kun je op de foto met de Thruxton 1200 (inclusief dame!) in de Big Twin fotobooth. Uiteraard vind je hier ook prachtige Triumph Customs, drink je echte koffie van de VW Barista en staat de barbier voor je klaar om de stoppels van je wang te halen. Liefhebbers van de Meriden Triumphs kunnen er hun hart ophalen in de Expo van de Triumph Owners Club, waar een legendarische line-up van pre ’65 Triumphs gepresenteerd zal worden.  

  Voor wie van ver komt of er een extra gezellig weekend van wil maken is er een hotelarrangement met een BBQ de avond voorafgaand aan het evenement. Voor slechts €46,50 p.p. op basis van een tweepersoonskamer incl. ontbijt slaap je dan in het Van der Valk hotel te Leusden. De BBQ kost 15,- p.p. en zal gehouden worden bij de Ijsbreker. 

  Voor bezoekers die vooraf bij de Triumph dealer het exclusieve ticket hebben opgehaald kunnen een gratis Triumph Live Cap op komen halen bij de Triumph stand. Deze tickets zijn bij de deelnemende dealers verkrijgbaar vanaf de derde week augustus. De lijst met deelnemende Triumph dealers maken we voor die tijd bekend. Als je dan toch bij je dealer langsgaat, informeer dan gelijk naar de gezamenlijke tourritten die zij naar het evenement organiseren, samen rijden is immers leuker dan alleen!

  Adres: De Ijsbreker, Bavoortseweg 25, 3833 BM, Leusden
  Doors open: 10:00 – 16:00
  Entree: Gratis – ook zonder ticket.


  Dates Times

  10:00 - 16:00

  Route informatie
  Kaart afdrukken