02-07-2014

  Triumph bekent kleur: nieuwe kleurstellingen op diverse modellen

  Nog voor we de zomer in gaan presenteert Triumph Motorcycles een groot aantal nieuwe kleurstellingen voor haar 2015 modelrange.  Dit betekent dat er nieuwe kleuren aankomen voor de Tiger Explorer, Speed Triple, Street Triple (R), Trophy SE, T100, Scrambler en Daytona 675R.

  Het thema voor de Explorer, Street Triple en Speed Triple is rood. Zo wordt de Tiger Explorer in een opvallend metallic Cranberry Red uitgevoerd en onderstreept Triumph de sportieve karakters van de Street en de Speed met Diablo Red. De R versies van de Daytona en de Street Triple bezorgen je rillingen over je rug in de nieuwe Matt Phantom Black kleurstelling, waarbij het rode subframe nog meer in het oog springt. De Scrambler draait de rollen van de bestaande kleurencombinatie Lunar Silver/ Diablo Red om en maakt rood de bovenliggende partij. Kleurrijker dan ooit te voren zal de Bonneville T100 maar liefst twee kleurencombinaties toevoegen aan de bestaande opties. De nieuwe kleurstellingen Intense Orange/ Jet Black en Caspian Blue/ Jet Black, beide uitgevoerd met Aluminium Silver spatborden,  geven de T100 een frisse en nog altijd stijlvolle uitstraling. En “Last but not least” zal de Trophy SE verkrijgbaar zijn in Phantom Black.

  Naast de nieuwe kleuren zullen de populaire huidige kleuren gewoon leverbaar blijven.  Alle nieuwe kleuren zijn per direct leverbaar bij de officiële Triumph Motorcycle dealer op de genoemde  modeljaar 2015 Triumph motoren, met uitzondering van de Daytona 675R en Street Triple R, die eind juni beschikbaar komen. 

  Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer