06/08/2013

  Meer value for money voor de Speed Triple 2014

  Triumph Motorcycles, het best verkopende motormerk in Brittannië en snel groeiend in de rest van de wereld, geeft haar beroemde naked, de Speed Triple, voor 2014 een make-over.

  De huidige kleurstellingen, Phantom Black en Chrystal White, blijven in 2014 verkrijgbaar. Nieuw voor dit jaar is de opvallende kleurstelling Matt Caspian Blue, welke de gespierde vertoning van de Speed Triple nog beter uit de verf doet komen. De gouden pinstripes op de velgen en bestickering zorgen daarbij voor een mooi geheel. Ook is de 2014 Speed Triple nu standaard voorzien een flyscreen en een bellypan en is het hitteschild van de uitlaat in het zwart uitgevoerd.

  Als “finishing touch” en om het sportieve karakter nog meer te onderstrepen is er een helder achterlicht en een rubber tank pad gemonteerd.

  Het kloppend hart van de Speed Triple is nog altijd de charismatische 1050 CC 3-cylinder met 133PK.

  De Speed Triple 2014 is vanaf nu verkrijgbaar bij de Triumph dealers en ondanks alle extra’s blijven de prijzen van € 13.390,- en € 13.990,- voor de ABS versie, gelijk aan die van het 2013 model, meer value for money dus.

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer