11/12/2013

  Triumph levert meest stijlvolle A2 motorfietsen

  Triumph speelt met een complete range motorfietsen in op de nieuwe ontwikkelingen rondom het Europese A2 rijbewijs. Door met een aanpassingskit voor de populairste modellen te komen krijgen beginnende motorrijders in Nederland en België de kans gelijk te kiezen voor het meest stijlvolle motormerk van dit moment: Triumph Motorcycles.

  Het aanbod van Triumph’s voor A2 rijbewijs is groot. Het Britse merk levert 35 Kw-versies van de Street Triple, Tiger 800, Tiger 800 XC, Bonneville, Bonneville T100, Bonneville Black, Scrambler, Thruxton, Speedmaster en de America. Stuk voor stuk uiterst toegangkelijke modellen voor de beginnende motorrijder die kiest voor het stijlvolle Britse merk. Deze modellen lenen zich ook goed voor het terugbrengen van het vermogen, zonder dat er ook maar een greintje rijdersplezier verloren gaat. Dat is het directe voordeel van modellen die in Groot Brittanië ontwikkeld en gebouwd zijn voor daadwerkelijk gebruik in dagelijkse situaties. Dus vooral met altijd voldoende power over de hele toerenband om steeds weer je eigen weg te kiezen. Met een Triumph kan je dus gelijk ècht motorrijden!

  Voeg daarbij de ultra-coole uitstraling van de motorfietsen waarop alle groten der aarde rijden en je weet dat dit de motor is die je hebben wilt! Check de sites en de bladen maar, als je een bekende acteur, muzikant of TV-ster op een motor ziet, kan je er donder op zeggen dat het een Triumph is. Natuurlijk wil je ook zeker weten dat je eerste motor gelijk de beste keuze voor altijd is. We hebben meer dan 110 jaar ervaring, maar zijn in de loop der tijd altijd meegegaan met de tijd, zodat we nu niet alleen de meest stijlvolle, maar ook de meest vooruitstrevende motoren van dit moment bouwen. Mooi om dan te weten dat de ultieme betrouwbaarheid van Triumph als Europees topmerk boven elke twijfel staat.

  In Nederland zal Triumph een restrictie-kit leveren waarmee de bezitter zelf voor een omzetting van het kenteken kan zorgen, en deze na het behalen van het “volle” A-rijbewijs ook weer terug kan laten brengen in de originele staat. Dit geldt voor nieuwe en gebruikte motoren tot 2 jaar, waarbij alleen voor de Street Triple geldt dat hiervoor een speciale motor besteld wordt, alle andere modellen zijn direct aan te pasen.  Ook zal de 35KW Street Triple € 500,- minder kosten dan het standaard model.  In België worden de aangepaste 35 Kw-motoren al af-fabriek geleverd en mogen ze niet opnieuw omgekeurd worden naar het volledige vermogen. Vraag uw Triumph-dealer naar alle ins en outs rondom de A2-wetgeving.

  Gerelateerde onderwerpen

  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  31/01/2018

  Nieuw: Triumph Adventure Experience

  Met gepaste trots kondigt Triumph een nieuw fenomeen aan onder de naam Triumph Adventure Experience. Een programma waarmee het Britse merk avontuurlijk ingestelde motorrijders een uniek platvorm geeft om kennis te maken met het off-road rijden.

  Lees meer