01/01/0001

  TRIUMPH MOTORCYCLES PRIJSLIJST 2012

  Na een uiterst succesvol jaar met recordverkopen in 2011 zullen wij onze 110e verjaardag in 2012 in stijl vieren met de sterkste line-up ooit. De toch al zeer rijke modellenrange wordt komend seizoen gecompleteerd met drie nieuwe modellen; de machtige Tiger Explorer, de zeer luxe uitgeruste Speed Triple R en de exclusieve Steve McQueen-versie van de Bonneville T100. Op het Salon, de belgische versie van de Motorbeurs, zijn vandaag de consumentenadviesprijzen van deze drie nieuwe modellen bekendgemaakt.

  De Tiger Explorer zal verkrijgbaar zijn vanaf € 16.290 . De Tiger Explorer heeft voor dat zeer concurrerende bedrag standaard (in- en uitschakelbaar) ABS en zal vanaf maart 2012 te testen zijn bij de Triumph dealers. Dat alle motorkenners de 1215cc sterke Tiger tippen voor een zeer warme ontvangst in het allroad-segment, duidt er nu al op dat ook deze driecilinder wel eens boven in de rangorde terug te vinden gaat zijn. De eerste Explorers worden vanaf april leverbaar bij de Triumph-dealer.  

  De ultra-complete R-versie van de Speed Triple heeft € 17.290,- als consumentenadviesprijs. De eerste gelukkige bezitters kunnen vanaf medio februari 2012 naar de Triumph dealers om van hun R-versie te genieten. Gezien de meer dan positieve ontvangst van de nieuwe Speed Triple zullen de Race-spec Öhlins vering, luxe carbondelen, Brembo monobloc remmen en de gesmede, lichtmetalen PVM velgen van de R èchte motorliefhebbers het water in de mond doen lopen. 

  We hoopten natuurlijk dat de speciale T100 Steve McQueen Edition in de smaak zou vallen bij de echte liefhebbers, maar dit hadden we zelf ook niet verwacht. Dat deze Limited Edition een perfect schot in de roos is blijkt wel uit het feit dat veel van de voor Nederland en België gereserveerde modellen al direct verkocht zijn! Er is dus nog maar een beperkt aantal beschikbaar bij de Triumph dealer. Dus wees er snel bij wanneer u uw zinnen op deze McQueen edition heeft gezet, want bij Triumph is een limited edition ook daadwerkelijk gelimiteerd. De eerste trotse eigenaren zult u rond zien rijden in juni 2012, daar ze tegen die tijd uitgeleverd gaan worden. De Triumph Steve McQueen™ Edition staat voor  € 11.190 in de prijslijst.

  Gerelateerde onderwerpen

  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  31/01/2018

  Nieuw: Triumph Adventure Experience

  Met gepaste trots kondigt Triumph een nieuw fenomeen aan onder de naam Triumph Adventure Experience. Een programma waarmee het Britse merk avontuurlijk ingestelde motorrijders een uniek platvorm geeft om kennis te maken met het off-road rijden.

  Lees meer
  Default News Image