29/10/2012

  PRIJZEN STREET TRIPLE BEKEND GEMAAKT

  Op de Intermot in Duitsland presenteerde Triumph recent compleet nieuwe 2013-versies van de Street Triple 675/R. De aandacht van publiek en pers ging daarbij vooral uit naar het gloednieuwe frame en de nieuwe uitlaat, die onder het blok geplaatst is.

  De afgelopen 2 dagen kon de pers de Street Triple voor het eerst aan de tand voelen. Mooi om te zien dat volwassen mannen, na 2 uur stevig sturen op de Street Triple, getransformeerd zijn in enthousiaste jongetjes die alleen maar superlatieven kunnen uitkramen. Dat beloofd wat, we wachten hun eerste verslagen met spanning af!

  Tijdens deze dagen werden ook de prijzen bekend gemaakt. Je zou kunnen zeggen dat deze net zo scherp zijn als het stuurgedrag van de Street zelf! Zo is er al een Street Triple verkrijgbaar vanaf € 8.790,- de versie met ABS ( in- en uitschakelbaar) zal te verkrijgen zijn voor € 9.390,-. De Street Triple en Street Triple ABS zullen leverbaar zijn vanaf half januari 2013. Er zijn in 2013 drie metallic kleuropties beschikbaar voor de nieuwe Street Triple: Phantom Black, Crystal White en het opvallende Caribbean Blue.

  Ook de Street Triple R met zijn volledig instelbare vering en nòg dynamischer geometrie is scherp aan de prijs. De non-ABS versie is er al vanaf € 9.790. Ook voor de R versie met ABS betaal je € 600,- meer. De kleuropties die in 2013 beschikbaar zijn voor de nieuwe Street Triple R: Phantom Black, Crystal White en Matt Graphite.

  De R-versies zullen al leverbaar zijn vanaf december 2012, dus binnenkort in de showroom van uw Triumph dealer!

  Gerelateerde onderwerpen

  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  31/01/2018

  Nieuw: Triumph Adventure Experience

  Met gepaste trots kondigt Triumph een nieuw fenomeen aan onder de naam Triumph Adventure Experience. Een programma waarmee het Britse merk avontuurlijk ingestelde motorrijders een uniek platvorm geeft om kennis te maken met het off-road rijden.

  Lees meer
  Default News Image