01/10/2013

  Prijzen Service Parts omlaag en GRATIS Wintercheck

  Prijs Triumph vervangingsonderdelen omlaag en gratis wintercheck

  Waar motorrijden alsmaar duurder lijkt te worden en sommige fabrikanten de verkoop van onderdelen als melkkoe zien, kiest Triumph Motorcycles (weer eens) voor het tegenovergestelde. Afgelopen week kondigde het onderdelen-team van Triumph Motorcycles in Hinckley (GB) namelijk aan de prijzen van originele vervangingsonderdelen juist aanzienlijk te verlagen! Goed nieuws dus voor alle Triumph eigenaren, want met een gemiddelde prijsverlaging van 15% en uitschieters tot wel 50%, ben je voor je onderhoud een stuk voordeliger uit. In het geval dat ‘slijtagedelen’ als ketting, tandwielen of remblokken aan vervanging toe zijn, zal direct te zien zijn dat de tarieven van onze originele onderdelen zeer scherp zijn!

  Triumph vervangingsonderdelen zijn niet alleen goed voor de portemonnee; dankzij uitvoerig testen bieden zij optimale prestaties en betrouwbaarheid voor elke Triumph. Logisch natuurlijk, wie kan immers betere Triumph-onderdelen leveren dan Triumph zelf? Wanneer een willekeurig model snel een onderdeel nodig heeft, staat dat razendsnel klaar bij de officiële dealer. Bestellingen uit onze standaardvoorraad worden namelijk binnen nog geen 48 uur geleverd, zodat elke Triumph snel weer de weg op kan.

  Om alle Triumph-rijders te overtuigen van de voordelen van Triumph vervangingsonderdelen, nodigt de Triumph dealer ze uit voor een wintercheck die tot het einde van dit jaar geheel gratis is. Bovendien ontvangt iedereen die de wintercheck laat uitvoeren een heerlijk kopje koffie, waarbij je de officiele Triumph mok gewoon mee naar huis mag nemen. Met deze check wordt elke Triumph gecontroleerd op 17 vitale punten, waarmee een veilige en juiste rit in de winter (of alvast: in het voorjaar) gegarandeerd zijn.

  Voor eigenaren van motoren van andere merken, die opgemerkt hebben dat de prijzen van onderdelen en onderhoud explosief gestegen zijn: onze dealers hebben een ruime voorraad aan fantastische nieuwe en gebruikte Triumph motorfietsen. Die zijn dus niet alleen zeer scherp geprijsd bij aanschaf, maar garanderen ook daarna nog ‘value for money’.

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  Triumph Wintercheck