03/09/2012

  NEDERLANDSE RICHTPRIJZEN NIEUWE TRIUMPH TROPHY BEKEND

  Ondanks enige onzekerheid door de nog in te voeren nieuwe BTW-tarieven, kan Triumph al richtprijzen voor de fonkelnieuwe Trophy supertoerder opgeven. Zo zal de prijs van de standaard Trophy net onder de 19 duizend blijven. Daarbij moet aangetekend worden dat het begrip “standaard” de 1215cc sterke Trophy ernstig tekort doet. De Trophy is namelijk "standaard" zeer rijk uitgerust, waardoor het niet direct noodzakelijk is nog eens heel diep in de buidel te tasten voor de kleinste extra’s. Denk bij “standaard” dus voortaan aan een volledig bagagesysteem, ride-by-wire, traction control, cruise control, elektrisch verstelbaar windscherm, gekoppeld ABS en een 1215cc motorblok met134pk /120Nm koppel via een robuuste cardan-as. De Trophy wordt leverbaar in januari 2013. De Trophy SE zal echter al vanaf november 2012 bij de dealer staan voor het maken van een proefrit.

  Ook de prijs van de superdeluxe Trophy SE is, gezien het extreme uitrustingsniveau, met een bedrag van rond de €20.500 zeer concurrerend. De SE is namelijk uitgerust met de luxueuze, instelbare elektronische vering van WP en een krachtig, geïntegreerd audio-systeem met Bluetooth-technologie, USB-input en iPod / mp3-speler compatibiliteit. Daarbij zorgt het Tyre Pressure Monitoring System van Triumph, door continu controle van de bandenspanning, voor een extra niveau van veiligheid en is de extra 12V stekker voor de passagier uiterst handig om zaken als smartphones of verwarmde kleding te voeden. De eerste Trophy SE’s zullen in al in november bij de dealers arriveren.

  Geïnteresseerden kunnen de Triumph Trophy voor het eerst “live” komen bekijken tijdens een unieke gelegenheid in het koetshuis van het schilderachtige Kasteel De Haar te Haarzuilens. Op zaterdag 13 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur zijn motorrijders van alle merken en modellen welkom, maar zij die op een vorig model Trophy komen krijgen een aardige attentie. Vooraf inschrijven is niet nodig, entree is gratis voor iedereen op vertoon van een motorrijbewijs of motorhelm.Kijk voor meer informatie en parkeermogelijkheden op: http://www.triumphmotorcycles.nl/de-wereld-van-triumph/evenementen/triumph-trophy-preview of

  Adresgegevens: Koetshuis de Haar - Kasteellaan 1 - 3455 RR Haarzuilens.

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  Default News Image