02/09/2013

  Nieuwe kleuren en updates voor de Triumph Classics 2014

  Triumph

  De Triumph Classics zijn een eerbetoon aan onze rijke geschiedenis en voeren de rijder terug naar vroeger tijden. In gedachten dan want de techniek en de rijeigenschappen zijn absoluut van nu. Door de mix van bruikbaarheid en de retro stijl winnen de Classics nog altijd aan populariteit en zorgen voor steeds meer kleur op straat.

  Voor het nieuwe modeljaar komen we met een aantal opvallende nieuwe kleurstellingen waardoor de Classics nog meer zullen opvallen in het verkeer. Dit uiteraard wel op de stijlvolle en charmante wijze zoals u dat van Triumph gewend bent. Tevens zijn  ook de standaard uitlaten van alle Classics onder handen genomen en produceren deze meer en een mooier geluid. De koelvinnen op de cilinder en cilinderkop zijn verfijnder afgewerkt waardoor het karakteristieke motorblok meer in beeld komt. Daarbij zijn er op diverse modellen standaard accessoires gemonteerd zoals een handvat voor de bijrijder op de T100, T100 SE en Bonneville en een flyscreen plus verchroomde kettingkast op de Thruxton.

  Ter ere van de populaire T140w TSS uit 1982, presenteren we voor het nieuwe modeljaar een Special Edition. Deze is uitgevoerd in de prachtige kleuren combinatie Jet Black en Lunar Silver, waarbij de tank en spatborden zijn voorzien van gouden pinstripes. De Bonneville T100 zal uitgevoerd worden in Crystal White in combinatie met het schitterende Aurum Gold, een kleurstelling die we in 1964 al eens gebruikte op de Bonneville. Daarnaast zal de T100 ook in geheel in het zwart worden uitgevoerd onder de naam T100 Black. Zowel de velgen, het stuur als diverse details zijn dan in het zwart afgewerkt waardoor de prachtige lijnen T100 nog meer in het oog springen.

  De Bonneville krijgt naast de reeds bestaande kleur Phantom Black twee nieuwe kleuropties, Lunar Silver en de two-tone kleurstelling Chrystal White/Sapphire Blue. De Scrambler zal verkrijgbaar zijn in twee nieuwe opvallende kleurstellingen, Matt Pacific Blue en Lunar Silver met Diablo Red. Daarbij zijn de velgen, het stuur en diverse details in het zwart uitgevoerd waardoor het ruige karakter van de Scrambler nog beter uit de verf komt.

  De modeljaar 2014 Classics zullen vanaf september verkrijgbaar zijn bij uw Triumph dealer tegen onderstaande prijzen.

  Bonneville: € 9.490,- 

  Bonneville T100: € 10.790,-

  Bonneville T100 SE: €10.950

  Bonneville T100 Black: 10.590,-

  Thruxton : € 10.790,-

  Scrambler: € 10.790,- 

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer