12/05/2014

  Raf Rides America op een Triumph

  Afgelopen maandag begon het avontuur voor  de 12 gelukkige winnaars van de Triumph Rides America competition. De prijs, een 8-daagse droomreis door de mooiste staten van “THE USA” op een Thunderbird Commander/LT, werd in de Benelux gewonnen door de 46 jarige Raf uit Vilvoorde in België. Raf reageerde uitzinnig enthousiast toen we hem belden met het goede nieuws, die reactie bleek volkomen terecht! Bekijk hier zijn reisverslag en natuurlijk zijn indruk van de Triumph Thunderbird Commander.

  Video Raf Verbeemen:

  Video dag 1:

  Video dag 2:

  Video dag 3:

  Video dag 4:

  Video dag 6:

  Video dag 7:


  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer