09/03/2015

  Motor Venray nieuwe dealer Triumph Motorcycles

  Met de aankondiging van het toetreden van Motor Venray tot het Triumph Motorcycles dealercorps, dringt het Britste motormerk nu ook in Limburg dieper door. Triumph kiest altijd voor kwaliteit, een regel die onverminderd geldt voor de keuzes binnen het dealernetwerk. De samenwerking met het snel groeiende, moderne motorbedrijf in Venray past hier dan ook perfect bij. 

  Vanaf 17 maart 2015 zal het team van Erik Kuijpers officieel beginnen met de verkoop en service van Triumph motoren, waarmee ze de elfde dealer in Nederland van het legendarische merk worden. Kuijpers daarover: “We kunnen niet wachten om iconische modellen als de Bonneville neer te mogen zetten, maar verheugen ons net zo goed op hypermoderne machines als de Daytona 675 of de avontuurlijke Tiger 800. Als liefhebbers  zijn we natuurlijk fan van Triumph, het is dan ook ècht een hoogtepunt in het bestaan van Motor Venray dat we er nu dealer van zijn. Het beste woord om ons gevoel te omschrijven is dan ook absoluut ‘trots’!”

  Ook de motorfabrikant is zeer ingenomen met de nieuw aangestelde dealer. Cees de Rooij, General Manager Triumph Benelux lachend:  “De Britten nemen Limburg in, hoe stoer is dat! Nee, echt, we zijn erg blij met Motor Venray omdat ze een zeer professionele motorzaak combineren met net zo veel passie voor motorrijden als wij. Het gaat ze altijd om “The Ride”, en dat is nou precies datgene waarvoor Triumph Motorcycles staat. Daar komt bij dat ze in Venray de klant altijd centraal stellen, het bedrijf is dan ook niet voor niks zo succesvol. Mooi dat we elkaar zo kunnen versterken!”

  Op 28 en 29 maart organiseert Motor Venray gelijk al het eerste Triumph event met twee bijzondere demo-dagen. Tijdens die dagen zijn er veel extra demo motoren aanwezig, zodat er voor iedere motorrijder de mogelijkheid tot de ideale proefrit geboden wordt.

  Motor Venray - De Hulst 1 - 5807 EW Venray - Telefoon 0478-588 588 - www.motorvenray.nl


  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer