05/01/2016

  MC Rijen gaat voor Triumph

  Wij zijn blij u te kunnen mededelen dat per medio januari Motor Centrum Rijen zal starten als officieel Triumph dealer in de regio Breda. Triumph gaat altijd voor kwaliteit, een regel die onverminderd geldt voor de keuzes binnen het dealernetwerk. De samenwerking met het ervaren team van Motor Centrum Rijen onder de bezielende leiding van Cees Langeveld past dan ook helemaal in dit plaatje!

  Momenteel wordt er hard gewerkt om de showroom klaar te krijgen, ook wordt het personeel klaargestoomd om de kennis en service te kunnen bieden die u van een Triumph dealer verwacht. Neemt niet weg dat ook vòòr de “GRAND OPENING” het vriendelijke en uiterst professionele team van MC Rijen u als Triumph rijder met graag ontvangt in hun showroom.

  Adres: Rijksweg 96,  5121 RC,  Rijen   
  Website: www.mcrijen.nl

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  Motor Centrum Rijen gaat voor Triumph