22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Prins William bekeek tijdens zijn bezoek onder andere de nieuwe spuitfaciliteiten en nam plaats in het zadel van een van Triumph’s nieuwste modellen, de Tiger 1200. Daar de Prins zelf een enthousiast motorrijder is kon hij de verleiding dan ook niet weerstaan om de motor eens uit te proberen.

  Verder op het programma stond uiteraard een rondleiding door de fabriek en een bezoek aan het nieuwe bezoekerscentrum dat afgelopen najaar haar deuren opende voor het publiek.

  Later op de dag onthulde de Graaf van Cambidge nog een bijzondere brandstoftank met “Union Jack” design, dat speciaal voor deze gelegenheid en ter ere van het nieuwe bezoekerscentrum met de hand geschilderd werd door een van Triumph’s eigen verfspecialisten.

  Triumph CEO, Nick Bloor, die de Prins persoonlijk rondleidde, vertelde; “ Het was een bijzonder moment om zijne Koninklijke Hoogheid te mogen ontvangen hier in Hinckley. Met trots heb ik het resultaat van jaren hard werken kunnen tonen, mijn dank gaat dan ook uit naar iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd.”      

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer