13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  De Triumph mannen van Roké Motors uit Mijdrecht kwamen eind vorig jaar met het idee om een ware Tiger Experience te creëren. Hier hebben zij geen gras over laten groeien. 

  Sinds Februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in de unieke Tiger Experience. Alle Tigers staan voor u klaar als demo! Niet alleen staan er de standaard modellen maar ook modellen met complete accessoirepakketten en modellen met een custom made touch!

  Wilt u een motorfiets voor een iets langere periode testen? Dat kan... u kunt ieder willekeurig model voor bijvoorbeeld een weekend huren.

  Uiteraard is deze Tiger Experience compleet aangevuld met de Triumph Adventure kledinglijn en voorziet het ervaren team u graag van alle technische informatie.

  Twijfelt u nog tussen de Tiger 800,Tiger sport 1050 of de nieuwe 1200... het verschil kunt u bij ons ervaren.

  Bel/mail of vul online een proefrit formulier in om teleurstelling te voorkomen!

  BEZOEK DE WEBSITE VAN ROKE

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer
  Roke Motors