Skip to main content

WELKOM BIJ DE COOLSTE CLUB VAN DE STAD

Al met A2 rijbewijs een echte Triumph rijden en onderdeel van de community zijn?Wist je dat het modelgamma van Triumph veel modellen bevat die aangepast kunnen worden voor het A2 rijbewijs? Daardoor zijn ze ook aantrekkelijk voor beginnende motorrijders. Geniet van het rijplezier van een ware Triumph. Naast de Street Triple S, kunnen de Street Twin, de Street Scrambler, de Bonneville T100 / T100 Black en alle nieuwe Tiger 900 modellen (behalve de XR) worden uitgerust met een vermogensreductiekit. Reserveer vandaag nog een proefrit* en overtuig jezelf van hun makkelijke handling en uitstekende rijeigenschappen!

Zodra je over een onbeperkt A rijbewijs beschikt, kan de Triumph dealer al deze modellen eenvoudig terugbrengen naar vol vermogen. Hierbij geldt de nationale wet- en regelgeving. Neem voor meer informatie contact op met de Triumph dealer.


Tiger 900

TIGER 900 GT/RALLY-SERIE

MAXIMAAL AVONTUUR TIJDENS ELKE RIT

Gebouwd voor het avontuur op de weg, comfort en ongekende mogelijkheden, heeft de Tiger 900 GT-serie alle prestaties, op de rijdere gerichte technologie en uitrusting om vertrouwen te geven tijdens elke rit.

De Tiger 900 Rally serie is een opwindend nieuwe Tiger-serie ontworpen voor maximaal off-road avontuur, alledaags rijgenot, controle en comfort, met dank aan een van de beste 3 cilinder prestaties en specificaties.

Ideaal om te rijden met een A2-rijbewijs. Op de Tiger 900 GT en Rally-serie past een A2-compliance kit, verkrijgbaar als accessoire. Tevens kan de Tiger 900 weer gemakkelijk door de Triumph dealer worden teruggezet naar vol vermogen.

VANAF € 13.600

BONNEVILLE T100/T100 BLACK

De Bonneville T100 en T100 Black zijn geweldige instapmodellen van de beroemde Bonneville familie. Ze bieden de kenmerkende en tijdloze stijl van echte motorfietsiconen, terwijl ze de kwaliteit, prestaties en het comfort van de moderne generatie omarmen.

Dit leidt tot een onmiskenbare eigen identiteit gebaseerd op de legendarische Bonneville uit 1959 met zijn karakteristieke ontwerp, gecombineerd met state-of-the-art engineering. Dat maakt ze perfect voor elke motorrijder.

Vermorgensreductie: 48 PK (35 kW) bij 5.900 t/min
Vol Vermogen: 55 PK (41 kW) bij 5.900 t/min

VANAF € 12.700 **

STREET TWIN

De Street Twin combineert zijn minimalistische uiterlijk met een lage zitpositie (750 mm) en een vurig motorblok - dit garandeert maximaal rijplezier en absolute betrouwbaarheid in het dagelijks leven.

Als een eigentijdse interpretatie van de oorspronkelijke Bonneville betovert ze met strakke lijnen, minimalistisch design, gegoten wielen, welgevormde tank, een achterlicht met LED-technologie, korte achterkant en spatborden, bewerkte zwarte zijkappen en de sportieve, hoge dubbele einddemper. Daarbij komt nog de opmerkelijke Bonneville parallel twin met hoog koppel en een inhoud van 900 cc en een groot aantal op de berijder gerichte technologieën zoals ABS, tractiecontrole en ride-by-wire.

Vermogensreductie: 80Nm @ 3800rpm
Vol Vermogen: 65 PK (47.8 kW) bij 7500 t/min

VANAF € 10.700 **

STREET SCRAMBLER

Door de combinatie van het nobele en ingetogen karakter van de Street Twin en de legendarische stijlelementen van de originele Bonneville Scrambler, is de Street Scrambler een motorfiets die je laat ontsnappen uit het dagelijks sleur.

Karakteristieke kenmerken zoals het 19-inch voorwiel, langere achterwielophanging, Metzeler Tourance-banden, een breed stuur en de rechte zitpositie maken van de Scrambler een motorfiets vol rijplezier voor elke ondergrond en elke reis.

Vermogensreductie: 80Nm @ 3200rpm
Vol Vermogen: 65PK (47.8Kw) bij 7500 t/min

VANAF € 12.150 **

Street Triple S

STREET TRIPLE S A2

Aangrijpend. Explosief. Opwindend. Pure adrenaline. De Street Triple S is ontworpen voor ultiem rijplezier en biedt elke dag een spannende, dynamische en meeslepende rijervaring.

Door de adembenemende streetfighter-look en de hoogwaardige afwerking maken de details duidelijk het verschil. De Street Triple S is uitgerust met hoogwaardige banden, een Showa-ophanging, een op maat gemaakte achterbrug en veel op de berijder gerichte technologie. In combinatie met beide rijmodi, ABS en tractiecontrole, levert deze machine geweldig rijplezier op bochtige wegen en in de stad – en dit alles bij een adembenemend motorgeluid. Deze straatfiets laat niets te wensen over ...


Vermogensreductie: 60Nm @ 5,250 tpm
Vol Vermogen: 35 PK (47.6 kW) @ 9,000 tpm

VANAF € 10.600 **