Skip to main content

WELKOM BIJ DE COOLSTE CLUB VAN DE STAD

Al met A2 rijbewijs een echte Triumph rijden en onderdeel van de community zijn?Wist je dat het modelgamma van Triumph veel modellen bevat die aangepast kunnen worden voor het A2 rijbewijs? Daardoor zijn ze ook aantrekkelijk voor beginnende motorrijders. Geniet van het rijplezier van een ware Triumph. Naast de Street Triple S, kunnen de Street Twin, de Street Cup, de Street Scrambler, de Bonneville T100 / T100 Black en alle nieuwe Tiger 800-modellen (behalve de XR) worden uitgerust met een vermogensreductiekit. Reserveer vandaag nog een proefrit* en overtuig jezelf van hun makkelijke handling en uitstekende rijeigenschappen!

Zodra je over een onbeperkt A rijbewijs beschikt, kan de Triumph dealer al deze modellen eenvoudig terugbrengen naar vol vermogen. Hierbij geldt de nationale wet- en regelgeving. Neem voor meer informatie contact op met de Triumph dealer.


STREET TWIN

De Street Twin combineert zijn minimalistische uiterlijk met een lage zitpositie (750 mm) en een vurig motorblok - dit garandeert maximaal rijplezier en absolute betrouwbaarheid in het dagelijks leven.

Als een eigentijdse interpretatie van de oorspronkelijke Bonneville betovert ze met strakke lijnen, minimalistisch design, gegoten wielen, welgevormde tank, een achterlicht met LED-technologie, korte achterkant en spatborden, bewerkte zwarte zijkappen en de sportieve, hoge dubbele einddemper. Daarbij komt nog de opmerkelijke Bonneville parallel twin met hoog koppel en een inhoud van 900 cc en een groot aantal op de berijder gerichte technologieën zoals ABS, tractiecontrole en ride-by-wire.

Vermogensreductie: 48 PK (35 kW) bij 5.900 t/min

Vol vermogen: 55 PK (41 kW) bij 5.900 t/min

VANAF € 10.500 **

STREET CUP

Dankzij sportieve prestaties en ongedwongen soevereiniteit heeft de Street Cup een zeer unieke uitstraling.

Een korte blik op deze motor bevestigt zijn sportieve karaktereigenschappen. Deze omvatten een verlaagd 'Ace'-stuur voor opwindend rijplezier, een handgemaakte Bullet-buddyseat met een speciale zadelkap, fly-screen, voetsteunen in Thruxton R-stijl, korte einddempers en de sportieve achterzijde.

Vermogensreductie: 48 PK (35 kW) bij 5.900 t/min
Vol Vermogen: 55 PK (41 kW) bij 5.900 t/min

VANAF € 11.700 **

STREET SCRAMBLER

Door de combinatie van het nobele en ingetogen karakter van de Street Twin en de legendarische stijlelementen van de originele Bonneville Scrambler, is de Street Scrambler een motorfiets die je laat ontsnappen uit het dagelijks sleur.

Karakteristieke kenmerken zoals het 19-inch voorwiel, langere achterwielophanging, Metzeler Tourance-banden, een breed stuur en de rechte zitpositie maken van de Scrambler een motorfiets vol rijplezier voor elke ondergrond en elke reis.

Vermogensreductie: 48 PK (35 kW) bij 5.900 t/min
Vol Vermogen: 55 PK (41 kW) bij 6.000 t/min

VANAF € 11.900 **

STREET TRIPLE S A2

Aangrijpend. Explosief. Opwindend. Pure adrenaline. De Street Triple S is ontworpen voor ultiem rijplezier en biedt elke dag een spannende, dynamische en meeslepende rijervaring.

Door de adembenemende streetfighter-look en de hoogwaardige afwerking maken de details duidelijk het verschil. De Street Triple S is uitgerust met hoogwaardige banden, een Showa-ophanging, een op maat gemaakte achterbrug en veel op de berijder gerichte technologie. In combinatie met beide rijmodi, ABS en tractiecontrole, levert deze machine geweldig rijplezier op bochtige wegen en in de stad – en dit alles bij een adembenemend motorgeluid. Deze straatfiets laat niets te wensen over ...


Vermogensreductie: 48 PK (35 kW) bij 11.000 t/min
Vol Vermogen: 95 PK (70 kW) bij 11.000 t/min

VANAF € 10.200 **

TIGER 800 

De karakteristieke handling en superieure technologie van de Tiger 800 vormen de basis van de adembenemende rijeigenschappen van deze geweldige motorfiets. Daarom hebben we alle essentiële zaken van de Tiger behouden, waaronder ABS, tractiecontrole, e-gas, cruise control, buddyseat- en handvatverwarming, in hoogte verstelbare buddyseat, ingebouwde aansluitingen en een modelvariant van de 800 XRX met een 50 mm lagere zithoogte. Daarnaast hebben we een versie voor mensen met het A2 rijbewijs, waarmee de Tiger nu toegankelijker is voor beginnende motorrijders. Natuurlijk kan de vermogensreductie eenvoudig worden opgeheven na het behalen van het onbeperkte rijbewijs.


Vermogensreductie: 48 PK (35 kW) bij 9.250 t/min
Vol Vermogen: 95 PK (70 kW) bij 9.500 t/min

VANAF € 14.675 **